29/03/2024 - 1:56
Més

    El PSPV d’Ontinyent critica al PP per “manipular i generar divisió” amb la qüestió de l’educació concertada

    Altres notícies

    La portaveu del grup municipal socialista d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha destacat que una vegada s’ha conegut la renovació de concerts educatius de Batxillerat, que no ha afectat a cap centre d’Ontinyent, “ha quedat més en evidència que l’únic objectiu del PP ha estat manipular i generar divisió en aquest assumpte”.

    Torró ha recordat com la portaveu dels populars, Mercedes Pastor, va presentar al plenari passat una moció al voltant d’aquest procés, “amb l’únic objectiu d’utilitzar un assumpte tan sensible com l’educació per crear conflicte i intentar dividir a la societat, que és el que millor saben fer”, ha destacat la portaveu socialista.

    La Conselleria d’Educació, segons Rebeca Torró, ha fet “una actuació de sentit comú, reduint concerts on era necessari i mantenint-los on s’havien de mantenir per garantir el dret de l’educació de les famílies”. Torró ha indicat que “a Ontinyent no s’ha suprimit cap, i en quasi tots els municipis on s’ha fet les retallades estes han estat parcials, és a dir, no s’ha perdut la concertació del Batxillerat al complet”, assenyalava.

    Torró ha destacat que “l’actuació del PP i la seua portaveu ha estat molt irresponsable en tot aquest assumpte. La seua moció tenia un clar objectiu de búsqueda de la divisió i del conflicte, com demostra el llenguatge bèl•lic que van emprar en la mateixa, i deixa en evidència que el tarannà dels populars segueix sent el mateix d’èpoques passades, més preocupats de montar gresca i crear conflictes que d’aportar solucions constructives a la ciutadania”, manifestava.

    La portaveu socialista coincidia en les valoracions efectuades al ple pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, en considerar que l’actuació de la Conselleria d’Educació “ha estat prudent i tècnica, posant els recursos on era necessari”, tot recordant que el decret emès al respecte pel Consell “insta a que els concerts es faran on siguen necessaris per planificació educativa, i la FP tindrà un tractament diferent perquè hi ha més necessitat, tornant a l’eficiència i optimització. És un decret a més sorgit després de moltes hores de negociacions a on es garanteix la igualtat entre centres a l’hora de concertar unitats amb criteris de transparència i objectius”.

    Font: PSPV-PSOE Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -