22/06/2024 - 21:16
Més

  El PSPV d’Ontinyent critica al PP per “manipular i generar divisió” amb la qüestió de l’educació concertada

  Altres notícies

  La portaveu del grup municipal socialista d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha destacat que una vegada s’ha conegut la renovació de concerts educatius de Batxillerat, que no ha afectat a cap centre d’Ontinyent, “ha quedat més en evidència que l’únic objectiu del PP ha estat manipular i generar divisió en aquest assumpte”.

  Torró ha recordat com la portaveu dels populars, Mercedes Pastor, va presentar al plenari passat una moció al voltant d’aquest procés, “amb l’únic objectiu d’utilitzar un assumpte tan sensible com l’educació per crear conflicte i intentar dividir a la societat, que és el que millor saben fer”, ha destacat la portaveu socialista.

  La Conselleria d’Educació, segons Rebeca Torró, ha fet “una actuació de sentit comú, reduint concerts on era necessari i mantenint-los on s’havien de mantenir per garantir el dret de l’educació de les famílies”. Torró ha indicat que “a Ontinyent no s’ha suprimit cap, i en quasi tots els municipis on s’ha fet les retallades estes han estat parcials, és a dir, no s’ha perdut la concertació del Batxillerat al complet”, assenyalava.

  Torró ha destacat que “l’actuació del PP i la seua portaveu ha estat molt irresponsable en tot aquest assumpte. La seua moció tenia un clar objectiu de búsqueda de la divisió i del conflicte, com demostra el llenguatge bèl•lic que van emprar en la mateixa, i deixa en evidència que el tarannà dels populars segueix sent el mateix d’èpoques passades, més preocupats de montar gresca i crear conflictes que d’aportar solucions constructives a la ciutadania”, manifestava.

  La portaveu socialista coincidia en les valoracions efectuades al ple pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, en considerar que l’actuació de la Conselleria d’Educació “ha estat prudent i tècnica, posant els recursos on era necessari”, tot recordant que el decret emès al respecte pel Consell “insta a que els concerts es faran on siguen necessaris per planificació educativa, i la FP tindrà un tractament diferent perquè hi ha més necessitat, tornant a l’eficiència i optimització. És un decret a més sorgit després de moltes hores de negociacions a on es garanteix la igualtat entre centres a l’hora de concertar unitats amb criteris de transparència i objectius”.

  Font: PSPV-PSOE Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -