La Mancomunitat organitza un cap de setmana de voluntariat per a joves

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de les àrees de Joventut, Medi Ambient i Igualtat, i amb la col·laboració de SOPROVA S.A, celebrarà aquest pròxim cap de setmana un voluntariat per a joves de 13 a 17 anys baix el lema “Igualtat, Medi Ambient i Agricultura”. A l’activitat participaran més d’una trentena de joves de tota la comarca. 

Aquest projecte multidisciplinari es realitzarà al Parc d’Educació Vial i Ambiental Vall d’Albaida els pròxims dies 19 i 20 d’octubre. De manera gratuïta els participants podran gaudir d’un aprenentatge basat en valors envers la conservació de la biodiversitat, l’agricultura ecològica i la igualtat.

D’aquesta manera, el dissabte es realitzarà al parc una sèrie d’activitats relacionades amb l’agricultura ecològica on el jovent aprendrà els principis bàsics d’aquesta modalitat d’agricultura i els beneficis que reporta a la societat i al medi ambient. També s’impartiran xerrades a càrrec de persones i col·lectius que treballen en l’àmbit de l’agricultura, però també en l’àmbit de la igualtat entre gèneres.  A més, aquesta convivència, en la qual els participants acamparan, també tindrà lloc per a l’oci, amb l’ús del circuit de karts i bicicletes del Parc d’Educació Vial i amb diferents dinàmiques i jocs preparades pels tècnics de joventut de la Mancomunitat. 

Diumenge, la iniciativa continuarà amb una sortida al Benicadell, on les i els adolescents participaran en una activitat de reforestació, dins del projecte de millora dels ambients forestals mitjançant l’aplicació del mètode “Nuclis de dispersió i reclam”. Aquest projecte ha sigut engegat per l’empresa pública SOPROVA S.A, l’àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la conselleria d’Agricultura de la Generalitat Valenciana, amb la col·laboració dels pobles que es troben al voltant de l’Ombria del Benicadell. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida mostren la seua satisfacció per la reobertura progressiva dels Centres d’Atenció Primària

La Conselleria de Sanitat, ha manifestat que ja s’ha iniciat el camí per a la …