19/03/2024 - 7:07
Més

    Jorge Rodríguez presenta l’estructura orgànica de La Vall Ens Uneix com a partit “independent, transversal i amb clara vocació comarcalista”

    Altres notícies

    “Un partit independent, transversal i amb clara vocació comarcalista”. Així definia hui a La Vall Ens Uneix el l’alcalde d’Ontinyent i líder de la formació, Jorge Rodríguez, en una roda de premsa on compareixia acompanyat per l’alcalde de El Palomar, Jordi Vila, per tal de presentar l’estructura orgànica del partit. Aquesta va a conformar-se als pròxims dies amb las creació dels seus òrgans de direcció, que seran paritaris i inclouran una Executiva Comarcal i Executives Locals a Ontinyent, Palomar, Bufali i Benissoda. Uns òrgans amb els quals “emprant la paraula i el diàleg com a ferramenta de treball, volem defensar els interessos d’Ontinyent i dels pobles de la Vall d’Albaida a les institucions, al marge del color polític dels ajuntaments”, destacava Jorge Rodríguez. 

    El líder de La Vall Ens Uneix recordava que el partit va nàixer en unes circumstàncies especials que van fer que pràcticament no hi haguera una estructura, però tot i això “la primera vegada que competíem electoralment vam aconseguir en La Vall d’Albaida més de 13.000 vots, 3 alcaldies amb majoria absoluta, un regidor a Benissoda i el diputat provincial pel partit judicial d’Ontinyent. Va ser un inici exitós que ens anima a continuar endavant consolidant una estructura orgànica”, afegia. 

    Així, la constitució dels òrgans s’iniciarà aquest divendres 18 d’octubre a la seu de La Vall ens Uneix a Ontinyent, amb l’elecció del Secretari General d’Ontinyent mitjançant un sistema de primàries obertes a través del vot individual i secret dels i les militants de les agrupacions que conformen el partit. Per optar a la Secretaria General serà necessari aportar un 5% d’avals dels i les militants. Així mateix, aquella persona que siga elegida presentarà la seua Executiva, però ”anem a exigir que eixa Executiva, com en la resta d’òrgans del partit, siga absolutament paritària per tal d’aconseguir la igualtat real que venim defensant”, avançava Jorge Rodríguez. Els actes es reprendran dissabte 26 d’octubre, jornada en la qual tindrà lloc un esmorzar d’amics i amigues de La Vall ens Uneix i posteriorment tindrà lloc la constitució de l’Assemblea General, que passarà a ser el màxim òrgan de la formació comarcalista.

    Jorge Rodríguez afegia que La Vall Ens Uneix és ara mateix l’única veu de la comarca a les institucions, posant de relleu el treball que està duent a terme el diputat comarcal Joan Sanchis, “que està reunint-se als alcaldes i alcaldesses de la Vall d’Albaida per conèixer les seues necessitats, i fa arribar tots els mesos al plenari de la Diputació de València les inquietuds i demandes de la comarca”, amb exemples com la moció relativa a l’ús de la pòlvora o la necessitat de millora d’infrastructures viàries. 

    A més a més, afegia l’alcalde d’Ontinyent, “volem representar els col·lectius socials de tots els municipis a les institucions, i per això fem des d’ací una crida als col·lectius que no se senten representats a què ens facen arribar les seues demandes per dur-les a les institucions radicades al cap i casal”, manifestava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -