Compromís per Ontinyent recupera a mitja jornada a Josep Francés en l’àrea d’hisenda i Joan Gilabert es centra en el treball orgànic

Després de dos anys de Govern, Compromís per Ontinyent fa el primers moviments de cara les eleccions municipals del 2015 

Joan Gilabert renuncia com a personal de confiança del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent, per raons personals i per poder dedicar-se plenament a la seua responsabilitat orgànica com a portaveu de la coalició compromís a la Vall d’Albaida.

Per la seua banda, Josep Francés recupera la seua dedicació parcial i assumirà personalment la gestió diària de l’àrea econòmica que fins ara desenvolupava Joan Gilabert com a persona de confiança.

Compromís, aclareix que aquest canvi ni te a vore amb la desitjada debilitat del govern d’Ontinyent (PP) ni te a vore amb cap falta de confiança al si del grup municipal compromís. Ha estat un canvi raonat, tranquil i en el moment adequat per no provocar cap problema a la gestió municipal.

A Compromís es fan les coses amb trellat, no com altres. L’única debilitat, l’únic que “aparta” es el grup municipal del PP, primer apartant a la portaveu Lina Insa per l’etern aspirant Filiberto Tortosa, ara vigilant que el grup de 10 regidors no acabe amb dos grups de 7 i 3 regidors.

Des de Compromís, es vol transmetre a la gent del PP, que si no tenen altra feina que fer, ni res que aportar a la gestió municipal; al menys podrien fer-li un favor al seu propi partit, exigint dimissions, transparència i regeneració. Que treballen per deixar de ser un PARTIT PODRIT.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

L’alcalde reunix telemàticament els portaveus per informar-los de les mesures contra el Coronavirus

L’acalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es va reunir ahir de manera telemàtica els portaveus dels diferents …