11/12/2023 - 18:02
Més

  Ontinyent reforçarà la seguretat a tota la ciutat amb motiu del concert d’Alejandro Sanz i les festes de Moros i Cristians

  Altres notícies

  El subdelegat del Govern i l’alcalde presideixen una junta de seguretat que constata un descens dels delictes en el nucli urbà (14%) i el disseminat (42%)

  Ontinyent reforçarà la seguretat tant al nucli urbà com en el disseminat amb motiu del dispositiu especial previst per al concert d’Alejandro Sanz i les festes de Moros i Cristians. Així es confirmava hui a la Junta de Seguretat que ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Ontinyent, copresidida per l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el Subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Luis Santamaría, a la qual han assistit també el Regidor de Seguretat, José Mª Hoyos, i representants de la Policia junta seguretat alejandro sanz-1Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local.

  A la junta s’ha constatat un descens dels delictes registrats al casc urbà (14%) i el disseminat (42%) respecte l’any anterior, amb un 72% d’eficàcia en la resolució dels casos i una taxa de criminalitat de 22 casos per cada 1.000 habitants, molt per davall de la mitjana de la Comunitat Valenciana (54,2). Tant l’alcalde com el subdelegat han destacat que aquests resultats “són fruit de la bona feina i col·laboració entre els diferents cossos i forces de seguretat que actuen a la localitat, i constaten que la ciutadania pot sentir-se segura a Ontinyent”, destacaven.

  Respecte al dispositiu per a les Festes de Moros i Cristians i el Concert d’Alejandro Sanz, en la Junta de Seguretat s’ha tractat la posada en marxa d’un dispositiu especial que reforçarà la seguretat dels espectadors i el trànsit no només als enclaus on es produisquen aquestos esdeveniments i els seus voltants, sinó que a més reforçarà la vigilància en la resta del nucli urbà i el disseminat per prevenir possibles robatoris.

  En el cas concret del concert d’Alejandro Sanz del proper 3 d’agost, cal recordar que l’Estadi Municipal El Clariano ha estat objecte recentment de diverses obres de reforma que han permès adaptar-lo a la normativa federativa i d’espectacles. Aquesta mateixa setmana el Govern d’Ontinyent ha previst una nova reunió per abordar el dispositiu previst de cara a aquestes dates, en la qual a més de La Policia Nacional i Local i la Guàrdia Civil participaran també el Consorci de Bombers, Creu Roja o Protecció Civil.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -