Aielo de Malferit homenatjarà Nino Bravo

0

El proper dia 4 d’agost, tindrà lloc a la Aielo de Malferit, localitat natal de Luis Manuel Ferri Llopis, més conegut com Nino Bravo, la VI ª Edició del Festival de la cançó Homenatge a Nino Bravo, organitzat per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit i el Museu Nino Bravo.

CARTEL-FESTIVAL-HOMENAJE-NINO-BRAVO-2013Des dels seus inicis, el festival té com a finalitat retre homenatge a Nino Bravo i continuar treballant per mantenir viva la seva memòria i el seu llegat artístic i personal.

En aquesta nova edició, l’Ajuntament d’Aielo de Malferit aposta per una posada en escena innovadora a partir d’una proposta de l’Orquestra Simfònica ATRIVM. Un espectacle musical de primer ordre que ofereix, en versió líric – simfònica, els temes més emblemàtics del mític cantant valencià.

Amb motiu del 40 aniversari de la seva tràgica mort, l’espectacle ret homenatge al cantant, en un format diferent i sorprenent, amb un repertori de cançons que han marcat una època i les lletres suposen un viatge al record, per a tota una generació.

L’espectacle interpretat per l’Orquestra Simfònica ATRIVM i quatre cantants lírics de projecció internacional, Francesca Calero_soprano, Ricardo Bernal tenor, Charo This soprano i Elier Muñoz baix, sota la direcció de Saul Gomez, ha estat possible gràcies a la col.laboració econòmica de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

Publicitat