El proper 19 de juny obri el Punt d’Encotre Familiar d’Ontinyent

0

El trasllat del Punt d’Encontre Familiar a les seues noves instal·lacions a la Casa de Sant Rafel ja tenen data: el proper dijous 19 de juny. Així es confirmava durant la visita que realitzaven ahir a les obres en aquest local per part de representants de Creu Roja Ontinyent, ONG que gestionarà aquest servei, junt als regidors de Política Social, Manuel Ruiz, el d’Obres, Manuel Cuesta, i el Coordinador del Departament de Serveis Socials, Miguel Colorado.

Els representants dels usuaris també han estat informats del canvi valorant molt positivament la gestió de l’Ajuntament al complir el seu compromís de dotar-los d’una seu digna i en condicions al casc urbà. Des de l’Ajuntament s’ha tingut paraules d’agraïment per l’Associació de Veïns del Barri de Sant Rafel, que ha accedit a acollir aquest nou servei a la Casa de Sant Rafel. Cal recordar que aquest servei, que fins ara es trobava a les instal·lacions de la Prefectura de Policia Local, canvia d’ubicació aprofitant l’imminent trasllat de la prefectura de la Policia Local a l’edifici que actualment ocupa Correus a la Plaça Major. El servei del Punt d’Encontre Familiar és un servei on s’afavoreix el dret dels menors a trobar-se amb els progenitors o altres familiars després de la ruptura o separació de la parella, i garanteix la seguretat dels menors en estes relacions.

El local compta amb prop de 100 m2 repartits en dos estances i un hall, on prestaran servei un psicòleg i diferents tècnics, comptant-se amb presencia policial quan aquestos ho consideren necessari. A més de l’avantatge de tornar al nucli urbà, la nova ubicació compta amb l’atractiu de trobar-se front una zona enjardinada amb jocs infantils dels que poden fer ús els menors que acudisquen a fer ús del servei. El Punt d’Encontre Familiar d’Ontinyent atén actualment al voltant de 50 menors, rep expedients no sols del partit judicial d’Ontinyent, sinó també de Xàtiva, i pot prestar servei a casos d’altres zones com ara Gandia o Alzira, de ser necessari.

Publicitat