30/05/2024 - 15:48
Més

  Aparador gent, tallers infantils, cata de vins i cocteleria crobàtica aquest cap de setmana amb “Ontinyent al carrer”

  Altres notícies

  Ontinyent reprèn demà dissabte les activitats de la campanya “Ontinyent al Carrer”, amb la qual l’Ajuntament i el Consell Econòmic i Social (CES) pretenen fomentar la ciutat com a punt d’atracció comercial per a les localitats veïnes.

  Després de l’èxit de les Fires de Tendes i de Tapes i Rock del passat cap de setmana, demà dissabte tindran lloc al carrer Martínez tota una sèrie d’activitats que començaran a les 18:00 hores amb l’obertura de “L’aparador IN”, un aparador gegant disposat per l’associació de comerços i serveis IN de 18:00 a 21:00 hores.

  A més a més, de 19:00 a 20:00 hores tindrà lloc un taller de llepolies per a xiquets i xiquetes a càrrec d’AHVAL, i de 19:30 a 20:30 un de cata de vins a càrrec de Més que Vins. Finalment, i també a càrrec de l’Associació d’Hostelers AHVAL, tindrà lloc una exhibició de cocteleria acrobàtica de 20:00 a 21:00 hores al mateix carrer Martínez Valls. Les activitats es reprendran la setmana següent, el 21 de juny, amb una Fira del Llibre amb activitats i un concert itinerant de les tres bandes locals per diferents carrers.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -