11/12/2023 - 17:11
Més

  Compromís recolza la plataforma ciutadana en contra la nova taxa del fem

  Altres notícies

  Compromís es suma a la protesta de la plataforma cívica en contra de la decisió del ple de la Mancomunitat d’aprovar l’adhesió de la Vall dAlbaida al Consorci de Residus.

  Comrpomís, ja va donar el dijous passat suport públic a la concentració feta el dissabte 2 de febrer, a la que van assistir el regidor de medi ambient Fran Quesada, Vicent Xavier Vila, secretari comarcal de Bloc-Compromis, Josep Francés, portaveu del grup municipal de COMPROMIS a l’Ajuntament d’Ontinyent, així com Joan Gilabert, portaveu de Compromís a la Vall d’Albaida.

  Compromís fa pública la seua adhesió a la moció de la plataforma ciutadana del fem, que s’ha fet amb la idea de presentar-la acompanyada de com a mínim 250 signatures, aprofitant la nova carta de participació ciutadana (en el seu article 12), al ple de l’Ajuntament d’Ontinyent, per tal que aquest s’hi pronuncie.

  Així, des de Compromís, es comparteixen els 4 punts d’acords presentats a la moció de la plataforma del fem:

  1-• Demanen l’adhesió a aquesta moció de totes les associacions i tots els partits polítics amb representació a Ontinyent i la comarca.

  2-• L’Ajuntament d’Ontinyent dona suport jurídic (al·legacions, recursos, etc) i econòmic a totes les accions de la plataforma emmarcades dins la legalitat.

  3-• L’Ajuntament d’Ontinyent formalitzarà una reunió amb els representants de la plataforma per a plantejar la nostra estratègia de comunicació, debatre i contemplar totes les possibilitats i solucions.

  4-• L’Ajuntament d’Ontinyent respecta la nostra independència d’actuacions.

  Per això Compromís anuncia que signarà la moció acompanyant a la ciutadania ontinyentina.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -