25/04/2024 - 12:57
Més

    Els veïns de Sant Rafel trien la nova zona verda

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent donarà a triar als veïns de Sant Rafel entre 3 projectes per adequar la nova zona verda del barri. Es tracta de l’espai ubicat entre el Centre de Salut i el Centre de Dia d’Alzheimer, l’adequació del qual va ser un de les obres més votades a “Ontinyent Participa 2016”, després d’haver estat presentada al procés participatiu per l’Associació de Veïns de Sant Rafel. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la 1º tinent d’Alcalde i regidora coordinadora de Territori, Rebeca Torró, i el de regidor coordinador Govern Obert, Joan Sanchis, s’han reunit amb representants veïnals del col·lectiu veïnal per parlar de les possibilitats d’ús definitiu d’aquesta zona, de propietat municipal.

    Jorge Rodríguez destacava que “al Govern d’Ontinyent sempre hem considerat prioritari promoure la participació de la ciutadania en la presa de decisions municipals, i amb un programa com Ontinyent Participa hem demostrat en fets que esta aposta és real. Oferir als veïns que van presentar aquest projecte a votació la possibilitat de participar en la tria dels detalls per a la seua execució pensem que es un pas més en esta línia, en l’aposta real per la participació, una participació amb fets”, manifestava.

    Rebeca Torró explicava que “com que el solar és de propietat municipal i està contemplat com una zona verda, volem que l’actuació que es faça siga ja la definitiva”. En aquest sentit exposava que es van a redactar tres projectes diferents per altres tants arquitectes, als quals quedaran reflectits detalls sobre les places de pàrking que es poden crear, l’arbrat a col·locar, o la possibilitat d’incloure una zona de jocs infantils o aparells d’exercicis.

    Des de l’associació veïnal s’ha valorat positivament la iniciativa i han fet públic que celebraran una assemblea oberta al veïnat per tal que siga una decisió el més consensuada possible.

    Des del col·lectiu de veïns i veïnes de Sant Rafel van fer aquesta proposta a l’Ontinyent Participa davant la desorganització en l’estacionament de vehicles en aquest espai i la pols i fang que es venia generant en el mateix. Es tracta d’un lloc on moltes persones que eixen del metge o del Centre de Dia d’Alzheimer esperen als seus familiars, i que des de l’Associació es va presentar a Ontinyent Participa per tal de fer-ho més còmode i agradable.

    En ser un dels tres projectes més votats al procés de participació impulsat pel Govern d’Ontinyent, aquest desig es farà realitat, donant-se ara la possibilitat de triar entre tres projectes “per tal d’atendre de la millor manera de possible les peticions dels veïns i veïnes del barri”, explicaven des del govern ontinyentí.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -