El dissabte, l’EntreComarques s’acomiada de la Vall d’Albaida amb la visita a Otos i Beniatjar; diumenge ho farà de la Ribera amb la visita a Carcaixent; i el mes de juny es concentrarà a la Safor. L’última ruta de l’EntreComarques per la Vall d’Albaida comptarà a més amb la presència de la guanyadora del sorteig celebrat a la Fira de les Comarques de València.

A les 10:30, Otos guiarà els visitants pels seus rellotges de sol”, els obrirà el palau del marqués de Sant Josep on podran disfrutar de la col·lecció permanent de pintura d’Antoni Miró oferirà un refrigeri per a finalitzar als participants. A les 16:30, els visitants podran passejar pels carrers de Beniatjar, contemplar el Benicadell des del privilegiat mirador del barranquet i el Calvari, així com veure l’església i visitar la cooperativa de l’oli. Les visites tenen un preu de 4€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Els interessats es poden inscriure fins al dijous en https://goo.gl/I19h8W.

També el dissabte, el programa Mou-te per la Vall oferirà Cuba fit stilos a la plaça de l’Ajuntament de Benicolet. La classe, d’11 a 13 hores és gratuïta i l’organització aporta el material; les ganes de suar, l’aigua, la gorra i la protecció solar van per compte dels participants. Això sí, cal apuntar-se de forma on line fins a dos dies abans de l’activitat en l’ajuntament participant o en https://goo.gl/OiP5Em.