02/10/2023 - 6:50
Més
  IniciCulturaFestes i tradicionsDanses, desfilada de l'Àguila i entrega de premis per celebrar el 9...

  Danses, desfilada de l’Àguila i entrega de premis per celebrar el 9 d’octubre a Ontinyent

  Ontinyent ultima els preparatius per a l’acte institucional de la festa dels valencians, on desfilarà per segon any consecutiu la figura de “L’Aguila d’Ontinyent”, recuperada l’any passat per L’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació de Gegants i Cabets després de més de quatre segles.

  Els actes previstos començaran al voltant de les 12:00 hores amb balls tradicionals i una cercavila on a més de comptar-se amb “l’Àguila” es comptarà amb l’actuació del Grup de Danses d’Ontinyent, tot acompanyat pels tabalets i xirimites de “La Colla” i “El Regall”.

  Acte seguit, al voltant de les 12:30, tindrà lloc en el Palau de La Vila l’acte institucional del 9 d’octubre a Ontinyent, on es reconeixerà la tasca en benefici de la societat ontinyentina realitzada a diferents àmbits pels bombers del Parc d’Ontinyent; l’Assemblea Local de Creu Roja; el Filòleg Francisco Ferrero Campos; el músic Miquel Gironès; l’associació de criança Lligam i el Centre de dia de menors El Rogle. L’acte inclourà intervencions de l’alcalde i dels portaveus dels diferents grups polítics municipals, a més d’un torn de paraula per als guardonats.

  El 9 d’octubre a Ontinyent inclourà també teatre de carrer, amb l’espectacle per a públic familiar “On són els llibres de Jaume I”, que tindrà lloc a partir de les 18:30 hores a la Plaça Major, a càrrec de la companyia valenciana Escenoart.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
  El més llegit