12/04/2024 - 13:14
Més

  Un acte d’agraïment als voluntaris tanca la campanya “Ontinyent contra el foc”

  Altres notícies

  La campanya de prevenció d’incendis forestals “Ontinyent contra el foc 2016”, posada en marxa per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent concloïa aquest dimecres al Centre Cultural Caixa Ontinyent amb un acte d’agraïment als voluntaris i voluntàries que prestaren el seu servei entre el 20 de juny  i el 18 de setembre.

  El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, i la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, van lliurar detalls als 31 participants del programa, que al llarg de l’estiu han recorregut diàriament el terme en dos vehicles municipals equipats amb telèfons mòbils, emissores de ràdio, prismàtics i altres equips de control i comunicació facilitat per l’Ajuntament.

  Jaime Peris posava de relleu “la gran implicació d’estes persones, que coordinades amb el treball de la Brigada Forestal d’Ontinyent i els mitjans de la Generalitat Valenciana han fet posible que en un estiu tan complicat com aquest només haguem tingut dues incidències ràpidament resoltes en el terme”, destacava.

  Patrícia Folgueras agraïa “el treball i dedicació de tot el voluntariat, de totes i cadascuna d’estes persones, que no sols tenen estima pel terme sinó que la demostren activament tenint cura del mateix”. La regidora feia especial al·lusió a les 9 persones que han participat en les 3 edicions realitzades de “Ontinyent contra el Foc”, que van ser obsequiats amb un detall addicional: Joan Canet, Paco Penadés, Manolo Martínez, Toni Cambra, Rafa Gandía Belda, Rafa Gandia Bayo, Pau Ferrero, Sergio Gandia i Paco Garrido.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -