29/03/2024 - 15:03
Més

    EU d’Ontinyent acusa al PP de fer demagògia e irresponsabilitat amb els presupostos

    Altres notícies

    EU d’Ontinyent qualifica de demagògiques i de poc responsables les declaracions fetes pel portaveu del PP on manifesta que el  govern d’Ontinyent conformat per PSOE i Compromís és un govern feble i que els pressupostos per al 2013 que es varen aprovar ahir són uns pressupostos de mínims i ràpids.

    En contestació volem manifestar que les llargues negociacions (de més de cinc mesos) per conformar la proposta dels pressupostos han estat dures, però no per imposicions dels diferents partits que ahir vam donar el nostre suport a aquestos, sinó per la urgència i dificultat dels temps que corren.  És cert que havíem de donar una resposta ràpida a la ciutadania i a les necessitats dels nostres ciutadans, però aquesta “rapidesa” no ha impossibilitat que fórem capaços de presentar aquestos pressupostos abans de finalitzar l’any i que aquestos estigueren a disposició de la ciutadania i dels diferents agents econòmics i socials per poder-los debatre i presentar millores i propostes. És a dir, el que s’ha fet des d’un primer moment és prioritzar aquelles inversions, programes i serveis que són indispensables per a la ciutadania a més de donar participació als agents econòmics i socials, participació que el PP a l’anterior legislatura es va encarregar de menysprear.

    Ens sembla demagògica i nefasta la crítica que fa el PP a l’Ajuntament d’Ontinyent i en concret al nostre grup polític per permetre que l’Ajuntament Vell o l’actual edifici de Serveis Socials contínue tenint barreres arquitectòniques. Malgrat que som ben conscients d’això i dels problemes que suscita, volem aclarir que des de l’inici de la legislatura i a petició d’ EU es va traslladar el saló de plens a un lloc adaptat com és el Palau de la Vila, proposta que el PP va votar en contra. Sabem que en l’eliminació de barreres arquitectòniques queda molta tasca per fer, però almenys nosaltres l’hem encetada, sols resta preguntar-los que han fet ells.

    Sembla còmic que el PP amb un grup de 10 regidors i un portaveu amb dedicació política exclusiva, siga solament capaç de fer una oposició tant buida i poc constructiva. Els emplacem a que de cara al pressupost del 2014 s’apliquen un poc més a l’hora de treballar les seues propostes.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -