Aclariment de la Generalitat sobre les retallades de l’EOI Ontinyent

Des de la Generalitat es demana que no es facen acusacions infundades sobre fets que no s’ajusten a la realitat. Es va fer una interpretació errònia d’un esborrany de treball tècnic que s’envia tots els anys a les direccions de les EOI. Van sorgir primeres veus que deien que s’anava a retallar plantilla de professorat de les EOI per al pròxim curs, cosa que és totalment falsa.

El que es fa cada any és que les direccions de les EOI facen previsió de grups i oferta en llengües a cadascuna de les seus que tenim al llarg del País Valencià. En aquesta previsió les direccions d’EOI proposen quina és l’oferta formativa de cada llengua i nivell segons la demanda que es té. Exemple: si falta un grup més d’anglés i necessiten un grup menys d’una altra llengua on no hi ha demanda, per posar un cas.

Insistim, els grups de llengües i nivells els adapten a les necessitats cada EOI segons el seu context i demanda. No es va a retallar professorat i com cada any el que es fa és configurar i treballar els grups de llengües necessaris en cada EOI, sempre amb el que indica cada direcció de cada EOI.

Per tal que no hi haguera cap dubte sobre açò, el dimarts 2 de juny es van reunir els responsables d’Educació de la Generalitat amb els representants de l’associació de directors d’EOI i va quedar tot clar. Adjuntem fotografia de la reunió.

Cal recordar que des que governa el Botànic, la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme ha augmentat la plantilla de les EOI a 711 docents, un 15 % més que a l’última legislatura que el PP . A més de l’augment des del curs 2018-2019 de noves EOI i seccions d’EOI. De les 17 EOI inicials a tot el territori, hem passat a 24 EOI i 5 seccions més en aquests anys

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …