02/12/2023 - 17:17
Més

  Ontinyent obri una nova convocatòria d’ajudes a transport per a l’alumnat

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria d’Educació va a obrir una nova convocatòria d’ajudes al transport per a l’alumnat universitari, de Formació Professional i d’Ensenyaments de Règim Especial de Música, Dansa i d’Arts Plàstiques i Disseny, per a la que es podrà presentar sol·licituds del 7 al 21 de juliol. Es tracta d’una línia dotada amb 15.000 euros amb la que el regidor de l’àrea, Óscar Borrell, destacava que “el Govern d’Ontinyent vol continuar afavorint i potenciant la formació acadèmica en totes les seues vessants, facilitant a les persones i en aquest cas als i les joves a accedir a la formació que preferisca”.

  Borrell recordava que l’oferta formativa en Ontinyent “és molt ampla i abasteix un amplíssim ventall de possibilitats a tots els nivells formatius, però aquell alumnat empadronat a Ontinyent que vaja a formar-se en altres localitats també ha de tenir suport. En principi estes ajudes van tenir un import global més reduit, de 6000 euros, i eren només per a alumnat universitari. La bona acceptació va fer que augmentarem l’abast a altre tipus de formació, dotant a més la partida amb 15.000 euros que ens permeten arribar a més persones”.

  El regidor afegia que “portem més d’una dècada amb els impostos congelats a Ontinyent, però gràcies a la bona gestió econòmica i el treball en projectes per a l’obtenció de recursos d’altres administracions, podem seguir implementant accions com esta”, explicava. Les ajudes podran ser sol·licitades per estudiantat menor de 30 anys i empadronat a Ontinyent des d’almenys 24 mesos, per fer front a despeses de desplaçament derivades de la realització d’estudis universitaris, de Formació Professional i d’Ensenyaments de Règim Especial en tots els centres de secundària, de música i dansa, i de les universitats que integren el Sistema Educatiu i Universitari Valencià, així com els seus centres adscrits, situats fora del terme municipal d’Ontinyent.

  L’adjudicació d’aquestes ajudes es realitzarà en règim de concurrència competitiva, tenint-se en compte les situacions diverses en les famílies amb menys recursos. L’alumnat haurà d’acreditar estar matriculat durant el curs escolar en almenys el 50% del curs lectiu en qualsevol ensenyament universitari fóra d’Ontinyent. L’ajuda que es concedirà a cada sol·licitant és de 100 euros, fins a esgotar el crèdit disponible. Tant la instància com la informació necessària sobre aquestes ajudes es pot trobar a la web municipal www.ontinyent.es, a l’apartat Ajuntament-Àrees-Educació-Ajudes Transport Universitari.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -