22/06/2024 - 20:39
Més

  Més de 2000 alumnes assisteixen a la “Fira de l’Estudiantat” dins la VII Setmana Pedagògica d’Ontinyent

  Altres notícies

  Més de 2000 alumnes de secundària de les comarques de La Vall d’Albaida, La Canal de Navarrés i El Comtat assistien aquest divendres a la “Fira de l’Estudiantat” d’Ontinyent, que tenia lloc a les places de la Concepció i José Niñerola (front Museu del Tèxtil) dins la VII Setmana Pedagògica d’Ontinyent, i amb estands de diferents centres educatius amb presència a la comarca.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el Director General de FP, Manuel Gomícia, el regidor d’Educació Óscar Borrell i diversos regidors i regidores de la corporació assistien a la fira, que comptava com a novetats amb informació referent al nou mòdul del Tèxtil de l’IES Jaume I i un estand d’ATEVAL ambinformació referida al món del tèxtil. Els centres d’FP d’Ontinyent presentaven els nous mòduls que prestaran en el curs 23-24, que per a Ontinyent són el Màster d’FP de Robòtica i el superior del Tèxtil en el IES Jaume I, el batxillerat general i el mòdul superior en el camp de la informàtica en l’IES L’Estació i els nous mòduls d’Infantil i Mediació comunicativa de l’IES Pou Clar. A més la Conselleria d’Educació formava part de la Fira de l’Estudiantat amb una mostra de l’FP de La Vall d’Albaida.

  Jorge Rodríguez destacava que a la fira “l’alumnat pot rebre de de manera ràpida i en un matí informació que habitualment arriba de manera mes dispersa, a mes tenir contacte amb docents dels centres on poden estudiar en un futur. És un dia molt especial per a l’educació a Ontinyent”, assenyalava. Manuel Gomícia posava de relleu “la importància de difondre la FP, cada volta més necessària per donar resposta al nivell competencial de les empreses. La FP pot millorar l’ocupació al territori i per a això cal que les administracions i l’empresariat continuen treballant de la mà en aquest objectiu”, explicava. Pel que fa a Óscar Borrell, incidia en “la bona colaboració de l’Ajuntament amb la Generalitat, que a través de la Direcció General de FP participa amb un stand propi, en una fira que juntament amb les visites previstes per aquest dissabte suponen un tancament adequat per a esta Setmana Pedagògica tan plena d’activitats que hem tingut i amb la que Ontinyent ha tornat a estar epicentre educatiu i de la innovació a la comarca”, concloïa.

  La “Setmana Pedagògica”, que també incloïa en la vesprada d’aquest divendres a la Sala Gomis el lliurament dels Premis Sambori, acabarà aquest dissabte amb una activitat dins del programa “Ontinyent obert per obres”. Es tracta d’un recorregut guiat per les arquitectes i tècnics de les obres del programa Edificant, que s’estan portant a terme amb la participació dels equips directius i conèixer com els espais també formen part de les innovacions a les escoles. La visita, amb accés lliure per a les persones interessades, començarà a les 11:00 hores en el CEIP Bonavista per desplaçar-se posteriorment en bus gratuït a la resta de centres i tornar finalment al punt d’eixida.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -