El CJLO llança la ampanya #volemtornar?

0

Visibilitzar el context i la realitat dels i les joves que han hagut de marxar fora d’Ontinyent des de l’inici de la crisi, analitzar la seua situació i motivacions i allò que els podria moure a tornar, són els objectius de la campanya #VolemTornar?, que posa en marxa el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) amb el recolzament de la regidoria de Joventut. El President del CLJO, Natxo Mollà, explicava que “volem apropar-se i conéixer l’experiència del i la jove, saber quines són les raons per les quals van decidir anar-se’n, si volen tornar o no a la ciutat, i les condicions en què es troben”, assenyalava.

La tècnica del CLJO, María Fuset, afegia que per participar, el o la jove haura d’enviar a conselljoventut@gmail.com una fotografia amb un cartell on indique “vull tornar” o “no vull tornar” i que comente en quin lloc està, quan de temps fa que se n’ha anat i què està fent. També, si volen, poden fer arribar un vídeo on ho expliquen amb més detall. Amb tot el material que es replegue durant els mesos d’estiu, s’organitzarà una jornada a la tardor on es reflexionarà i s’exposaran totes aquelles experiències arreplegades.

El regidor de Joventut, Pepe Pla, valorava positivament una iniciativa que demostra que el CLJO es preocupa no sols pels joves residents a Ontinyent, sinó també pels que estan fora, una campanya que “com a mínim servirà per a visibilitzar als joves que s’han anat, i que ens agradaria que tornaren. Volem saber quina és la seua realitat i si des de l’àmbit local podem prendre mesures perquè tornen”, apuntava. Es pot consultar més informació sobre aquesta campanya al web: www.joventutontinyent.com

Publicitat