13/07/2024 - 11:31
Més

  Ontinyent Ens Uneix presenta una llista que combina renovació i experiència per continuar fent avançar la ciutat

  Altres notícies

  L’agrupació local d’Ontinyent Ens Uneix aprovava aquest dijous en assemblea extraordinària la llista electoral que acompanyarà l’alcalde Jorge Rodríguez en la seua candidatura a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Una llista “que combina renovació i experiència, i que parteix amb l’aval de la bona gestió d’estos anys”. L’alcalde destacava que “amb aquest candidatura renovem la il·lusió, i amb l’energia de sempre, continuarem transformant i fent avançar la ciutat cap al futur entre totes i tots”, explicava el cap de llista d’Ontinyent Ens Uneix.

  Una llista que en paraules de Jorge Rodríguez, “és la que millor representa a la ciutadania d’Ontinyent i als diferents sectors de la ciutat. Hem aconseguit conformar una candidatura de persones amb una gran capacitat de treball, per a poder continuar els projectes encetats i iniciar de nous”. L’Alcalde tenia paraules d’agraïment per la tasca dels regidors que finalitzen etapa al projecte, amb especials paraules cap a Manuel Cuesta, Virtudes González i José Rafael Sanchis, “que han aportat durant anys el millor d’ells”, i donava la benvinguda a les noves incorporacions: Mª José Alhambra, Inma López, Begoña Muñoz, Raúl Mollà i Alfonso Soler, “persones joves, preparades i amb una reconeguda trajectòria social i professional. Totes i tots tenen com a denominador comú un gran potencial com a regidores i regidors i una gran estima per Ontinyent”.

  Així, la llista d’Ontinyent ens Uneix que encapçala Jorge Rodríguez tindrà com a número 2 a Natàlia Enguix; 3 a Óscar Borrell; 4 a Sayo Gandia; 5 a Pablo Úbeda; 6 Àngels Muñoz; 7 Alejandro Borrell; 8 Paula Soler i 9 Jordi Vallés. Al 10 estarà Mª Jose Alhambra; 11 Ferran Gandia; 12 Inma Lopez; 13 Begoña Muñoz; 14 José Antonio Calabuig Oviedo i 15 Raül Mollà. Els llocs 16 a 21 els ocuparan per aquest ordre Inma Ibañez, Alfonso Soler, Katty Ushiña, Pepe Gandia, Anna Mengual i tanca la llista Rafa Tortosa, primer alcalde d’Ontinyent des de la restauració de la democràcia.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -