Ontinyent i Elx, municipis valencians amb més projectes aprovats “Erasmus+”

0

Les ciutats d’Ontinyent i Elx són els municipis valencians amb més projectes innovadors aprovats pel Ministeri d’Educació per a participar al programa “Erasmus+”. Així ho exposava ahir l’experta en programes europeus Mariola Hernández, ponent en l’activitat organitzada per la regidoria d’Educació a la Sala Gomis per per presentar els projectes dels 6 centres escollits, dins les activitats de “l’Escola de Famílies” i coincidint amb la celebració a tota Europa del “Erasmus Day”.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, mostrava la seua satisfacció “per l’evolució que està tenint la ciutat en matèria de renovació pedagògica, també en aspectes com els programes europeus, amb projectes que a més tenen molt bona qualitat”, manifestava. Mariola Hernández, ambaixadora senior del programa d’Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu, va formar al professorat de diversos centres ontinyentins per sol·licitar la inclusió dels seus projectes al programa Erasmus+, i a la seua intervenció destacava l’interès de participar al mateix per raons com la millora de l’ensenyament i la docència, l’oferiment de coneixement intercultural o l’establiment de sinèrgies amb altres organitzacions.

En l’acte d’aquest dijous, els i les responsables d’aquests programes en els col·legis Vicente Gironés, Bonavista, Martínez Valls, i els instituts Jaume I, Pou Clar i l’Estació presentaven els seus respectius programes, que inclouen visites i activitats a diversos països. Les activitats de “L’Escola de Famílies” es reprendran el 26 de novembre, quan, coincidint amb la Setmana de Ciutats Educadores i la Universitat de Tardor, se celebrarà una taula redona en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, amb la participació d’Almudena Saurín, de la Universitat de València; Javier Cabedo, president de COEVAL, i Fran Albero, director de l’IES L’Estació, per debate al voltant del present i futur de la Formació Professional.

Publicitat