29/11/2023 - 10:06
Més

  Setanta joves són formats a Ontinyent sobre habilitats socials, networking i marca personal

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat una activitat formativa adreçada a joves sobre Habilitats Socials, Networking i Marca Personal en la Orientació Professional i la recerca d’ocupació. Aquesta activitat tenia lloc el passat divendres a les instal•lacions de la UNED, estant impartida pel professor del IES Jaume I Bernat Escalera. Es tracta d’una activitat que desenvolupa un projecte premiat a la IX edició dels Premis Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional, plantejada amb l’objectiu de prendre consciència dels nous models i noves eines d’orientació i recerca de treball al SXXI.

  La xerrada forma part de la programació d’oci educatiu per a joves que ofereix la regidoria i que aquest trimestre inclou exposicions, tallers, cursos, xerrades, rutes guiades o teatre per a alumnat d’ESO, un conjunt d’iniciatives de les que de les que la regidora de Joventut, Katty Ushiña, destacava “el seu caràcter formatiu, com aquesta, però també inclusiu i de sensibilització, com van ser per exemple les de foment la comunicació amb la comunitat sord-muda o la defensa dels animals”.

  Dins d’esta programació, el 7 de desembre el Teatre Echegaray acollirà la Campanya de teatre en angles per a centres educatius “Escena Jove”; i el 10 de desembre de s’organitza una edició especial de la ruta dels refugis i la guerra civil a Ontinyent, que s’iniciarà al col·legi la Concepció i finalitzarà amb la visita al refugi antiaeri del Regall. La regidora recordava que les inscripcions a les activitats es realitzen per ordre d’arribada a través de la web municipal www.ontinyent.es, del correu electrònic joventut@ajunament-ontinyent.es i del còdi QR present a la cartelleria de la programació.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -