IniciEducacióEs posa en marxa una sala d’estudi per preparar els exàmens de...

Es posa en marxa una sala d’estudi per preparar els exàmens de gener

L’Ajuntament d’Ontinyent va a posar en marxa per tercer any consecutiu un servei de sala d’estudi al Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del barri de Sant Rafel oberta tot el dia per preparar els exàmens de gener, i que podrà ser utilitzat tant per alumnat de la ciutat com d’altres localitats veïnes.

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria d’Educació que es va posar en marxa en 2019 de forma pionera a les Comarques Centrals, per tal de donar les màximes facilitats possibles a l’estudiantat per estudiar en època d’exàmens. Als nadals de 2020 l’ús de la sala es va adaptar a la situació de pandèmia, amb una sèrie de mesures addicionals que van a reprendre’s, com ara l’ús de gel hidroalcohòlic i mascaretes, a més de comptar-se amb taules d’estudi especials amb separadors.

El regidor d’educació, Óscar Borrell, explicava que que “tot i la situació que encara estem vivint amb la pandèmia, l’alumnat continua havent d’afrontar els exàmens, i per això volem posar al seu abast aquest servei de manera segura, per tal que l’estudiantat que vullga puga tenir la possibilitat d’accedir a un servei que no existeix en altres ciutats del nostre entorn i només sol ser accessible en grans capitals”, afegia

La sala romandrà oberta de 8:00 a 22:00 hores diàriament del 27 de desembre al 27 de gener, a excepció dels dies 31 de desembre, 1 i 6 de gener, quan estarà tancada i en el dia 5 de gener amb horari reduït fins migdia. La capacitat serà limitada a 40 persones simultàniament. L’aula compta amb calefacció i dues connexions wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya. A les 40 places d’esta sala s’afegiran durant el dia les de que es pot disposar amb les actuals restriccions les a la sala de lectura de l’edifici, que mantindran el seu horari habitual.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular