Repunt de positius de Covid-19 en la Vall d’Albaida

0

Després de 3 actualitzacions de dades amb bones sensacions per la davallada de nous positius de covid-19 en la comarca, avui l’última actualització de la Conselleria de Sanitat per poblacions, mostra un augment significatiu. Segons l’actualització d’avui divendres, la Vall d’Albaida té un increment de 51 nous positius, i una nova mort registrada.

El major increment s’ha produït a Ontinyent, amb 34 nous positius, després de que el passat dimarts es registraren solament 8 nous casos. Segons aquestes xifres, aquesta setmana hi han 42 nous positius, i un total de 424 casos acumulats.

A la resta de poblacions també s’incrementen, el major increment ha estat a Benigànim amb 6 nous casos, i un total acumulat de 255 casos. Llutxent és la tercera població amb més nous casos d’aquesta actualització: 6. Llutxent ha passat de 8 a 12 casos acumulats, pel que suma 4 nous positius. Quatretonda i Albaida sumen 3 casos, arribant a un total de 12 i 30 casos acumulats respectivament. Finalment S’incrementa un nou cas a Beniatjar i l’Olleria.

Publicitat