22/06/2024 - 20:56
Més

  Més de 100 habitatges del Camí de Les Boles tindran accés al servei d’aigua potable

  Altres notícies

  El Pla d’Eficiència Urbana d’Ontinyent 2016/2017 permetrà accedir al servei d’aigua potable a més de 100 habitatges de la part alta del Camí de Les Boles. Al marc d’aquest pla que impulsa el Govern ontinyentí, s’ha iniciat l’execució d’obres per connectar de la xarxa d’aigua potable de la Urbanització El Pilar amb la xarxa que discorre pel Camí Les Boles, el que permetrà als veïns que fins ara estan abastin-se d’aigua de reg privada comptar amb la possibilitat d’accedir al servei públic d’aigua potable.

  L’actuació, amb un pressupost base de licitació de 106.000 euros i finançada per l’empresa pública EGEVASA al marc del conveni que té aquesta amb l’Ajuntament, inclou també la connexió al clavegueram d’una fosa sèptica existent al col•legi d’Educació Especial “Vall Blanca”. La intervenció té una durada prevista de al voltant de dos mesos i es fa coincidir amb les obres de la nova vorera que construeix la Diputació en l’entorn de la Residència de Discapacitats.

  El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, destacava “la importància de les obres del Pla d’Eficiència Urbana per millorar el dia a dia de les persones. Són actuacions poc visibles però molt necessàries, amb les quals a més atenem les demandes veïnals que ens arriben de millores en paviment asfàltic, voreres, o com en aquest cas xarxes d’aigua i clavegueram”.

  Peris afegia que “per a evitar demolicions futures i ser el més eficients possible, hem fet coincidir esta actuació amb les obres que la Diputació de València està realitzant en l’entorn de la rotonda d’accés a la urbanització del Pilar i la Residència de Discapacitats, una actuació pressupostada en prop de 78.000 euros que es va haver de paralitzar al seu dia per problemes tècnics amb una canonada de canalització de gas en la zona de la carretera CV-665 d’Ontinyent a Moixent per la Solana”, recordava.

  El de 2016/2017 és el IV Pla d’Eficiència Urbana posat en marxa pel Govern d’Ontinyent. L’anterior Pla (2015/2016) va acumular a la seua finalització un total de 1.243.000 euros en 24 obres a tots barris de la ciutat, amb intervencions a carrers com la Cantereria, Cassià Fita, Llombo, Aielo de Malferit, Ramón i Cajal, José Iranzo, Pere IV, Daniel Gil, Tirador o Sant Ignasi; el polígon industrial El Pla o diversos camins amb la col•laboració dels seus veïns.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -