19/05/2024 - 22:59
Més

  Uns 800 joves gaudeixen de la cinquena edició de les Paelles Joves del CLJO

  Altres notícies

  El passat 15 d’abril, amb motiu de les vacances de Pasqua, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent va organitzar la cinquena edició de les Paelles Joves, la qual va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València.

  Aquest any la participació en les paelles ha batut un nou record, ja que a l’activitat es van inscriure 760 persones aproximadament, organitzades en 78 grups de joves.

  En aquesta edició, gràcies al descompte del 10% per grup de joves inscrits a les paelles, han augmentat les vendes de carn i verdura al Mercat Municipal d’Ontinyent, descompte que s’espera ampliar i millorar en pròximes edicions.

  La xaranga de l’Agrupació Musical d’Ontinyent va fer gaudir i ballar amb la seua música en directe amenitzant les Paelles Joves del CLJO fins que van començar els concerts, amb l’actuació de Karma Rock, un grup jove d’Ontinyent, que pertany al Col·lectiu Actiu. Més tard es va poder gaudir de l’actuació del grup Inèrcia de Banyeres de Mariola, amb el seu rock alternatiu, i per finalitzar els concerts i l’activitat va actuar X-Fanekaes, amb el seu Punk-folk de l’Horta Nord que els caracteritza.

  Cal destacar que durant els concerts van acudir més joves a gaudir de la música en directe i de l’ambient festiu de l’activitat.

  Des del CLJO s’aposta per aquesta activitat tots els anys, ja que el jovent ontinyentí ha de poder gaudir de les seues vacances al seu poble.

  Font: Consell Local de la Joventut d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -