29/03/2024 - 1:14
Més

    Compromís per Ontinyent valora positivament el Pla d’Inversions de la Diputació de València

    Altres notícies

    El nou govern de la Diputació de València presentava aquesta setmana el primer pla d’inversions sostenible, un pla que visualitza una nova etapa, un canvi profund. La Diputació de València invertirà als municipis 35,88 euros per habitant sense importar el color del govern, si és del PSOE, de COMPROMÍS o del PP. Criteris objectius enfront del caciquisme al qual ens tenien acostumats.

    Des de Compormís assenyalen aquesta nova etapa és fruit de l’acord PSOE-COMPROMÍS que, com l’Acord del Botànic, aposta per les persones i que “en poques setmanes està evidenciant que hi havia altres formes de governar, que les retallades no eren sols per la situació econòmica sinó eren alguna cosa més. Què pensava fer la Diputació de Rus amb els 72 milions d’euros que ara es destinen a aquest pla d’inversions? Millor no saber-ho”.

    Segons Compromís per Ontinyent “Pel número d’habitants, a Ontinyent ens pertoquen 1,3 milions d’euros, una quantitat important que millora la capacitat d’inversió de l’Ajuntament i, com tota inversió, generarà activitat econòmica i ocupació”.

    Compromís per Ontinyent proposen al govern municipal que “a l’hora de decidir les inversions a realitzar amb aquests diners es tinguen en compte els projectes més votats al procés d’Ontinyent Participa, sempre que siguen compatibles amb el pla, és clar. Proposem ampliar els projectes previstos inicialment o ampliar l’execució de projectes ja iniciats. Apostem per la participació i tindre en compte el resultat d’Ontinyent Participa seria una mostra clara i contundent d’aquesta nova forma de governar que a la darrera legislatura vam implantar junt amb el PSOE”.

    Projectes d’Ontinyent Participa:

    • 1r (1.548 vots): Rotonda accés al Pont de Sant Vicent des de l’Avinguda del Tèxtil.
    • 2n (1.378 vots): Camins escolars segurs CEIP Bonavista.
    • 3r (1.358 vots): Restauració i conservació de la Senda dels Enginyers.
    • 4t (1.220 vots): Creació de la vorera al Camí Vell de l’Estació.
    • 5é (1.208 vots): Rehabilitació del solar de l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado com a àrea recreativa.
    • 6é (981 vots): Eliminació de barreres arquitectòniques a les voreres del Barri de Sant Rafel.
    • 7é (902 vots): Restauració de la Casa Gamellons i desenvolupament projecte d’interpretació ambiental.
    • 8é (864 vots): Urbanització de la zona compresa entre el Centre de Salut de Sant Rafel, Centre AFAO i Avinguda Cristòfol Colom.
    • 9é (714 vots): Habilitació de l’àrea recreativa de Fuset.
    • 10é (497 vots) Adequació de les voreres del carrer Músic Úbeda per a evitar relliscades.
    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -