20/04/2024 - 5:52
Més

    El PSPV-PSOE d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida celebren l’avanç en les gestions per renovar la línia ferroviària Xàtiva-Alcoi

    Altres notícies

    Una inversió de 150 milions d’euros requereix de molts tràmits per a materialitzar-se i l’anunci publicat aquest dimarts, 29 de novembre, al Butlletí oficial de l’Estat (BOE) sobre les expropiacions per a dur endavant la renovació de la línia Xàtiva-Alcoi suposa “un pas més per arribar a veure aquesta reivindicació històrica feta realitat”, segons els socialistes d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida. De fet, des del PSPV-PSOE reivindiquen que “el govern de Pedro Sánchez és l’únic que ha apostat en termes econòmics i en processos administratius pel tren de les Comarques centrals valencianes” i, per tant, “la seua continuïtat és la millor garantia per a que aquest procés arribe a bon terme”.

    Els socialistes remarquen que “els governs encapçalats pel PSOE senten bé a Ontinyent i a la Vall d’Albaida i són la millor garantia per comptar amb les infraestructures necessàries per al desenvolupament del nostre territori”. Així, la secretària general de la capital comarcal, Patricia Folgueras, afirma que “sols amb una Generalitat presidida per Ximo Puig el nou hospital és ben visible ja per a la ciutadania d’Ontinyent” mentre que el secretari comarcal, Fede Vidal, aprofundia en la qüestió al remarcar que “dos eixos comunicatius claus com són la CV-60 i el tren entre Xàtiva, Ontinyent i Alcoi van sumant etapes de la mà d’executius socialistes”.

    La presencia de l’ontinyentina Rebeca Torró al Consell de la Generalitat amb la cartera de territori és fonamental per dur a terme la consolidació d’aquestes revindicacions històriques. Per això, ambdós dirigents conclouen que “els diaris oficials de les Administracions són els que fan concreten les promeses i en el cas d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida estem veient clarament com els governs socialistes acompleixen els anuncis de progrés i de benestar per al nostre veïnat”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -