El PP lamenta que l’Hospital s’utilitze per a l’enfrontament i afirma que l’embolic dels pactes està adobant el terreny de la guerra política

El Partit Popular d’Ontinyent lamenta que la construcció del nou Hospital continue utilitzant-se per a l’enfrontament entre partits i afirmen que l’embolic dels pactes només contribueix a adobar el terreny de la guerra política, com desgraciadament ha succeït en tantes ocasions.

Segons el PP, el pacte que ara ‘desperta’ després de tants anys el fa amb el mateix esperit amb el qual es va crear’, la qual cosa comporta intrínsecament la utilització del futur hospital d’Ontinyent com a arma política. Això és el que va ocórrer en els inicis d’aquell Pacte, com assenyalen els populars, i és el que segur tornarà a passar amb aquest renaixement del Pacte, expliquen.

Tal com assenyalen els populars d’Ontinyent, cap acció d’aqueix perfil, ressuscitar pactes o crear nous, ajudarà a l’objectiu d’aconseguir el millor Hospital per a Ontinyent. Els populars matisen que des del PP no es participarà de les guerres partidistes ni tampoc les encoratjaran.

Els populars insisteixen que és molt important aconseguir la unitat de tots, partits polítics i entitats socials, però l’objectiu de tots ha de ser treballar fent passos positius i no posar ‘bastons a les rodes’, alguna cosa que tan mal va funcionar en el seu moment i que podria tornar a passar factura a aquesta ciutat i comarca.

Segons els populars, en un tema tan delicat com el de l’Hospital, la ciutadania exigeix sumar esforços des de la responsabilitat, per damunt de sigles. Per això entenen que l’única manera de fer realitat la reivindicació de l’Hospital és sumant, però al costat de l’administració, que és absolutament necessària, cosa que l’esperit fundador del pacte mai va tindre en consideració, més aviat al contrari.

El PP ha estat, està i estarà sempre disposat a cooperar i participar de qualsevol convocatòria institucional per a tractar el tema de l’Hospital, tant a nivell local com comarcal o autonòmic. Per això matisen que si es produeix la visita de la Consellera de Sanitat o d’algun representant de la Conselleria i són convidats a una reunió acudiran a la cita, perquè és fonamental obtindre el compromís de l’autoritat sanitària autonòmica que l’Hospital d’Ontinyent no es paralitzarà i es dotarà del millor equipament per a no dependre de l’Hospital de Xàtiva.

Els populars d’Ontinyent creuen que el que preocupa a tots és la
lposibilidad que l’obra es paralitze per la situació de baixa temerària en l’adjudicació i l’actual crisi derivada del Coronavirus, una mica del que ningú parla i que està en ment de tots.

Igualment des del Partit Popular consideren fonamental la cartera de serveis i esclarir si continuarem depenent de Xàtiva, malgrat estar construint-se un nou hospital. D’això també és del que ens hem de preocupar, afirmen des del PP. Un retard en tot això podria ser molt perjudicial per a la societat ontinyentina i de la comarca per extensió.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …