19/03/2024 - 11:34
Més

    Ciudadanos, Podem i associacions confirmen l’assistència al Pacte per la Sanitat convocat per PSPV, Compromís i EU

    Altres notícies

    Els partits polítics Ciudadanos i Podem, associacions veïnals, i entitats socials de caràcter comarcal han sigut els primers a confirmar la seua participació en la primera reunió del Pacte per la Sanitat 2020, convocada pel Partit Socialista, Compromís i Esquerra Unida, formacions fundadores del Pacte en 2007. La trobada tindrà lloc per videoconferència el pròxim dilluns, 1 de juny, a les 19:00 hores de la vesprada.

    Les tres formacions polítiques han agraït “la col·laboració i voluntat de participar de les entitats i partits que han confirmat la seua assistència a la reunió. El nostre objectiu és que es desenvolupe un Pacte el més plural possible, que puga recollir veus molt diverses. Prova d’això són les formacions polítiques que han confirmat de moment la seua participació. Totes les entitats i partits estan convidats a sumar-se, i els partits que ja formàvem part del pacte estem a la seua plena disposició per a atendre qualsevol consulta o dubte”.

    Per altra banda, el Partit Socialista, Compromís i Esquerra Unida han incidit en “la importància de comptar amb tot aquest teixit social, associatiu i polític, així com institucional. Hem de recordar que el pacte per la Sanitat de 2007 va nàixer fora de les institucions, ja que els partits fundadors no formaven part del govern d’Ontinyent després de les eleccions municipals d’aquell any. Però això no és un obstacle en cap cas. El nostre objectiu, i creiem que el de totes les entitats i partits que ja s’estan sumant, és unir forces i treballar de la mà per uns serveis sociosanitaris adients, complets i moderns per a la nostra ciutat i el conjunt de la Vall d’Albaida”.

    “Aquest Pacte ha de nàixer des d’una actitud entre iguals, i des de la ferma convicció en què la cooperació entre diferents opcions polítiques ens enforteix. El convoquem les tres formacions per eixa referència expressa al Pacte de 2007, però considerem que aquest espai no ha d’estar dirigit o tutelat per ningú. Una vegada es pose en marxa, ha de ser el més horitzontal i plural possible, si volem de veritat un espai de diàleg i reivindicacions comunes. Nosaltres tenim l’objectiu molt assumit, treballar per donar resposta als reptes i necessitats en l’àmbit sociosanitari d’Ontinyent i la Vall d’Albaida”, han conclòs les tres formacions polítiques.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -