Esquerra Unida d’Ontinyent pregunta al Govern Central per el tancament de l’estafeta de venda de billets

Esquerra Unida d’Ontinyent per la diputada de Unidas Podemos, Roser Maestro, ha preguntat i les mesures per evitar-lo al Govern Central del tancament de l’estafeta de venda de bitllets a les Estació d’Ontinyent.

Esquerra Unida d’Ontinyent comença a moure quan apareix una sentencia de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) a demanda d’ADIF per tancar una gran quantitat d’estafetes de venda de billets a llarg de tota Espanya entre les que estavem totes de la linea Xativa- Alcoi i altres línies com la Ponferrada-Leon.

Davant aquesta acció i encapçalada per el Coordinador local de Izquierda Unida d’Astorga Txema Jañez i per el Coordinador Local d’Esquerra Unida d’Ontinyent, Jordi Vicente, generen una acció que aconsegueix aplaçar sine die aquest tancament.

I en col·laboració del sindicat ferroviari de CCOO, comença les gestions davant del grup parlamentari de Unidas Podemos per aconseguir aturar aquest fet, ja que molts de poblacions amb estació no tenen encara mitjos per anular aquest servei de venda de bitllets.

EUPV d’ Ontinyent com sempre a fet, aconseguit que des de la representació parlamentaria del nostre partit, tot els anys se demanara als pressupostos nacional la quantitat necesaria per aconseguir una línia de tren moderna i adequada per al servei de la nostra ciutadania, en la anterior legislatura era el diputat Ricardo Sixto i ara es Roser Maestro.

EUPV d’Ontinyent sempre ha considerat que la línea Xativa-Alcoi es necesaria per la cohesió territorial de les comarques de la Costera-Vall d’Albaida -Alcoia-Comptat i màxima ara que prompte tindre una instal·lació sanitària de primer ordre com es el nou Hospital d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa més control del trànsit i els aparcaments prop del Pou Clar

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat aquest dimarts que s’augmente el control del …