09/12/2023 - 18:58
Més

  El Teatre Echegaray acollirà la representació de la clàssica sarsuela “Gigantes y Cabezudos”

  Altres notícies

  El Teatre Echegaray acollirà la propera setmana la representació de la clàssica sarsuela “Gigantes y Cabezudos” en dues sessions: dilluns 5 de desembre a les 22:00 i dimarts 6 de desembre a les 20:00 hores.

  Es tracta d’una cita cultural organitzada per l’Associació de Festes de la Puríssima amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, des d’on el regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania “a gaudir d’una gran ocasió per descobrir o retrobar-se amb la sarsuela, amb una obra que tot i que l’any que ve complirà 125 anys de la seua estrena, té una temàtica d’allò més actual”, assenyalava.

  La representació estarà a càrrec de l’associació Ars Lírica i comptarà amb la participació de l’orquestra simfònica Teatro Castelar d’Elda, la rondalla “La Paloma” de Cocentaina i el Grup de Danses d’Ontinyent. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la pàgina web de Caixa Ontinyent i a a la Casa de la Puríssima a partir de les 20:30 disssabte matí després de la misa sabatina i els dies de representació 1 hora abans de l’espectacle en taquilla.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -