11/12/2023 - 17:33
Més

  La regidora de Seguretat anima a la ciutadania a gaudir del “Bou de les penyes” respectant les normes

  Altres notícies

  La regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Ontinyent, Tudi Guillem, ha recordat a la ciutadania la importància de complir amb les normes de seguretat durant la festa del bou de les penyes que tindrà lloc aquest dissabte a Ontinyent.

  Guillem recordava que “l’acte del Bou en Corda és perillós. Per això, les mesures de seguretat que el regulen han de ser complides i exigides pel bé de tots i totes”. En aquest sentit, la regidora ha recordat que el Reglament de festejos taurins de la Comunitat Valencia prohibeix participar activament als menors de 16 anys, a aquells que no estiguen en les adequades condicions físiques, i a aquells que es troben baix els efectes de l’alcohol o altres substàncies tòxiques: “aquest detall, que sembla evident, es de gran importància per evitar disgustos, pel que demanem encaridament que es respecte esta norma, ja que l’acte del bou és perillós”, destaca.

  Per altra banda, la regidora ha posat de relleu que “la festa del bou en corda és respectuosa amb els animals, i per això aquells que els maltracten de qualsevol manera també podran ser expulsats del recinte, a l’igual que les persones que no estiguen en condicions”.

  Guillem afegia que amb motiu de la festa es prohibirà l’estacionament i la circulació de vehicles des de les 10 h. del dissabte 20 de juny fins a les 10 h. del diumenge 21 de juny en l’aparcament del carrer de Teodoro Mora (conegut com l’aparcament del carrer Major), l’aparcament de Tortosa i Delgado (junt al Pont Vell), plaça de Baix i plaça Major i els carrers del Camí dels Carros, de la Cantereria i Roses.

  “Lògicament tampoc es pot embrutar la via pública, i cal respectar les normes bàsiques de convivència per a poder gaudir d’unes festes a les quals els ontinyentins estem segurs que donaran mostra de la seua responsabilitat i el seu civisme, i col·laboraran amb l’organització i les autoritats”, conclou la regidora.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -