fitur 2019
Home > Comunitat > Generalitat coordina un dispositiu de fins a 2.000 persones per a fer front a l’episodi de fortes pluges

Generalitat coordina un dispositiu de fins a 2.000 persones per a fer front a l’episodi de fortes pluges

El director de l’Agència Valenciana de Seguretat i resposta les Emergències, José María Ángel, ha explicat com estan transcorrent les primeres hores de l’episodi de fortes pluges que, durant els pròxims dies, afectaran a la Comunitat Valenciana.

Fins a les 12.00 hores del migdia no s’havien produït incidents greus, encara que sí les incidències habituals en cas de pluges forta. El telèfon d’emergències 112 havia rebut fins a aqueix moment, 136 trucades relacionades amb l’episodi.

EconomyCash Juny

Durant el matí el Centre de Coordinació d’Emergències ha decretat les següents preemergencias: preemergencia per pluges nivell roig en la província de Castelló, preemergencia per pluja nivell taronja en la de València i en el litoral nord de la província d’Alacant i Preemergencia per tempestes i fenòmens costaners en el litoral de Castelló.

Segons ha explicat el director de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, “durant les 48 hores prèvies a l’inici de l’episodi, l’adreça tècnica ha anat realitzant avisos a agències implicades en l’emergència com els consorcis provincials de bombers, bombers municipals, bombers forestals institucions i organismes com a ajuntaments”.

En aquest sentit, des de la Generalitat s’han dirigit als ajuntaments per a “sol·licitar-los que realitzaren juntes locals de seguretat, mobilitzaren al personal implicat en l’emergència i advertisquen a la població o prenguen mesurades com la suspensió de les classes, en coordinació amb la Conselleria d’Educació”. En total, ha assenyalat Ángel, “el dispositiu que pot arribar a mobilitzar-se pot aconseguir els 2.000 efectius, en funció de l’evolució de l’episodi”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Fira de les Comarques de València Turisme obri les seues portes demà

Del 5 al 7 d'abril el Patronat de Turisme de València transforma la Plaça de Bous en el gran fòrum del turisme valencià