El Club Martínez Valls Bàsquet acosta l’esport als col·legis de la ciutat

El Club Martínez Valls Bàsquet ha començat a fer una sèrie de visites als centres educatius de la ciutat per tal d’apropar l’esport als col·legis i, en concret, donar a conéixer tots els avantatges del bàsquet. El director tècnic del club i entrenador de l’equip sènior ESET ONTINET, Nico Sánchez, començava aquestes visites la setmana passada al CEIP Bonavista, acompanyat de diversos jugadors del primer equip.

D’aquesta manera, el club ha impartit diverses sessions als cursos de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària, en les quals les xiquetes i xiquets van conéixer nocions bàsiques del bàsquet i van gaudir de la pràctica d’aquest. A més, l’alumnat va poder preguntar i compartir impressions amb els tres jugadors nord-americans amb els quals conta el club aquesta temporada: Kenny J. Council, Kevin Douglas i Abraham Valentine.

Sánchez explicava que “encara que el Club Martínez Valls és molt conegut a Ontinyent, volem que totes les xiquetes i els xiquets tinguen l’oportunitat de gaudir de primera mà del bàsquet, i no hi ha millor manera per fer-ho que amb l’experiència dels mateixos jugadors que els transmeten tot allò bo que els ha proporcionat aquest esport”. El director tècnic també agraïa la col·laboració de la direcció i el professorat del centre. A les pròximes setmanes s’aniran concretant més visites a tots els centres educatius interessats.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La III Cursa de la Dona supera els seus registres de participació amb 1750 dones

La III Cursa de la Dona d’Ontinyent ha superat els seus registres de participació amb …