Ontinyent trau a concurs per 243.000 euros les obres de renovació de la gespa i graderia d’El Clariano

L’Ajuntament d’Ontinyent ha fet públic el plec de condicions per a l’adjudicació de les obres de renovació de la gespa i graderia de l’Estadi Municipal El Clariano, que es preveu que s’inicien al voltant del mes de setembre i que estiguen finalitzades enguany. Al document s’estableix que el pressupost base de licitació serà de 243.465,15 euros IVA inclòs, així com tots els detalls tècnics que ja van ser aprovats per la Junta de Govern.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que esta intervenció “forma part del conjunt d’actuacions que, amb l’ajuda i la financiació d’altres administracions i entitats com la Diputació o la Universitat de València, estem duent a terme per millorar infrastructures esportives. Aquesta renovació és necessària, i les actuacions suposaran una inversió de més de 1’5 milions d’euros en 2016”, recordava.

El projecte d’obra determina que a més de col·locar nova gespa artificial d’última generació a l’estadi, s’aprofitarà per resoldre alguns problemes de desnivells i estancaments d’aigües al terreny de joc.  Es solucionaran les deficiències al drenatge que ocasionaven inundacions tant en vestidors local com visitant, que es situen en una cota inferior a la del terreny de joc, junt a una de les bandes. Quant a la graderia, el club ja ha començat part de la reforma integral que va a fer-se a la tribuna, a la que no s’intervenia des de fa 3 dècades, presentant problemes de rovellament, estat de les butaques i pintura, i que ara es dotarà d’una renovada imatge.

Al projecte es determina que els filaments de la gespa seran del tipus 3NX Bicolor de 60mm d’altura; que es mantindrà l’actual xarxa de reg formada per canons de llarg alcanç, i també l’equipament esportiu, que es desmuntarà a l’inici dels treballs i es tornarà a instal·lar una volta finalitzats els treballs de renovació de la gespa.

El regidor d’esports, que agraïa la col·laboració de l’Ontinyent C.F. per mantenir les instal·lacions municipals, posava de relleu la necessitat d’esta intervenció, “ja que la graderia estava en un estat molt precari després de 30 anys sense reformes, i la gespa artificial de l’Estadi, que havia acabat la seua vida útil i necessitava una substitució a l’estora”, concloïa Óscar Borrell.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Montaverner organitza una Volta a peu virtual

Enguany, a causa de la crisi del covid-19, moltes celebracions i activitats han hagut de …