21/06/2024 - 0:47
Més

  Les Escoles Esportives Municipals d’Ontinyent inclouen triatló i frontennis

  Altres notícies

  Les Escoles Esportives Municipals d’Ontinyent han obert el termini per a la inscripció en les seues diferents modalitats, que enguany  presenten dues novetats per la nova temporada. Es tracta del frontennis i el triatló, que s’afegeixen a la resta de l’oferta esportiva, que inclou  modalitats com atletisme, ciclisme, gimnàstica rítmica, kung fu, tennis taula, bàsquet, futbol, judo, natació, tennis, volei i pilota. El Regidor d’Esports, Pepe Pla, manifestava que “hem ampliat l’oferta amb les noves modalitats perquè pensem que quant més ampli siga el ventall d’opcions de que disposen els nostres joves, més fàcilment s’animaran a practicar alguna disciplina”.

  Totes les activitats de les Escoles Esportives estan  adreçades a xiquets i joves d’entre 5 i 16 anys d’edat, que podran participar d’elles durant els mesos d’octubre a juny en diferents horaris i dies, en funció de l’edat i l’activitat. Estes escoles es porten a terme en col·laboració amb els clubs esportius locals, els quals aporten el personal tècnic per a impartir les classes mitjançant un conveni de col·laboració pel qual es comprometen a impartir les classes i són contraprestats, tan econòmicament com amb material o amb facilitats per a l’ús de les instal·lacions. Per a inscriure’s cal abonar una inscripció a l’Ajuntament mitjançant un full que es pot arreplegar al Poliesportiu i que una vegada fet l’ingrés caldrà lliurar al monitor de l’activitat.

  Els preus que es cobrarà als usuaris per aquest abonament no va a pujar, i que les ajudes que rebran els clubs no van a baixar, cosa que Pepe Pla manifestava que “mostra ben clarament que des del Govern d’Ontinyent no anem a permetre que la crisi afecta la nostra aposta per l’esport de base, ja que la pràctica esportiva és un element de millora de la salut i les relacions socials dels nostres joves, una font de bons hàbits per a la ciutadania del futur que hem de fomentar”, concloïa el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -