Pablo Alborán actuarà el 18 d’agost a l’estadi del Clariano d’Ontinyent

0

El conegut cantant malagueny Pablo Alborán actuarà a l’estadi municipal del Clariano d’Ontinyent el proper 18 d’agost, en plena Setmana Gran de les Festes de Moros i Cristians. Així ho ha confirmat hui l’Alcalde i regidor de Festes, Jorge Rodríguez, qui ha explicat que es tracta d’una actuació que “ens ha costat molt de tancar perquè la productora volia que el concert no fora en la setmana de festes, atès que entre el 15 i el 22 d’agost té dos concerts a les Illes Balears”.

Finalment, les negociacions, que començaren al mes de febrer i s’ha allargat durant mesos, s’han tancat amb èxit i la Gira Internacional Tour Terral 2015 tindrà una parada a Ontinyent: “Es tracta d’una Gira que entra dins de la nostra política de fer d’Ontinyent una ciutat d’atracció –ha assenyalat Jorge Rodríguez-, amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local”. “Estos anys hem portat algunes de les gires musicals més importants de cada estiu i pensem haver fet d’Ontinyent una cita ineludible en estes dates ha estat clau perquè la productora de Pablo Alborán haja decidit finalment apostar per nosaltres”, destacava l’Alcalde d’Ontinyent.

En este sentit, l’alcalde recordava que, després d’haver-se perdut els concerts de festes a la legislatura anterior, el nou Govern va apostar des del primer moment per tornar-los a fer. D’aquesta manera passaven per Ontinyent el 2012 El Pescao, el 2013 Alejandro Sanz i Melendi, el 2014 Malú i aquest any Pablo Alborán “una línia amb la qual hem aconseguint tornar a estar al mapa de les grans cites musicals de tot l’estat, amb tot el que comporta de promoció econòmica el atreure si cap més visitants a les festes de Moros i Cristians”, destacava.

Pablo Alborán es troba en aquests moments en ple Tour llatinoamericà presentant el seu tercer àlbum, Terral, que a Espanya s’ha mantingut en el número 1 durant moltes setmanes. A l’altra banda de l’oceà ja ha penjat el cartell de “sense entrades” en les principals capitals que ha visitat com Bogotà, Lima i Santiago de Xile. El cantant és un dels fenòmens musicals del panorama espanyol, que ha aconseguit tenir l’àlbum més venut de 2014 i supera els cinc Discos de Platí. De fet, en l’últim exercici Pablo Alborán arrasava per quart any consecutiu a les llistes de vendes, ja que és l’artista de major èxit discogràfic a Espanya segons les estadístiques anuals de Promusicae

Publicitat