29/02/2024 - 0:40
Més

  Ruth Miura i J. Carlos Navarro, de la European Suzuki Association impartiran un curs a Ontinyent

  Altres notícies

  Un dels pilars fonamentals de la filosofia de AD LIBITUM és l’excel·lència en la docència i per a aconseguir-ho té clar que és necessari formar-se contínuament i adaptar-se als canvis i les necessitats de professors i alumnes.

  En aquest sentit, dins del programa de formació contínua del professorat, AD LIBITUM ha organitzat un curs sobre la metodologia Suzuki enfocat als professors, pares i alumnes de la seua xarxa d’escoles. Una metodologia enfocada a estimular la capacitat musical des de les edats més primerenques.

  El curs que comptarà amb dos prestigiosos formadors d’aquesta metodologia, Ruth Miura (piano) i Juan Carlos Navarro (violí), els qui, respectivament, impartiran les seues classes a València (Aulameda-AD LIBITUM) i a Ontinyent. El curs constarà de xarrades per a pares, classes individuals i col·lectives i assaig per al concert de clausura obert al públic, que tindrà lloc el diumenge 24 de maig a les 13:00 h. en el Centre Cultural Caixa Ontinyent.

  Ruth Miura i J. Carlos Navarro, formadors de la European Suzuki Association

  Ruth Miura és formadora de professors de la European Suzuki Association, amb qui ha dirigit cursos a França, Alemanya i Lituània. També ha fet classes per al British Suzuki Institute, així com per als Instituts Suzuki de Finlàndia o Noruega. També ha impartit classes en la Conferència Asiàtica Suzuki (Manila), i en la regió Pan Pacific Suzuki per a Austràlia i Nova Zelanda, entre altres esdeveniments. Actualment exerceix la seua activitat professional en el programa de música Suzuki del Col·legi Montserrat (Barcelona).

  Juan Carlos Navarro ha col·laborat amb orquestres com la de València, la del Principat d’Astúries, la de les Illes Balears, la Simfònica d’Albacete o el Collegium Instrumentale. Ha format part de l’O. Simfònica de la Regió de Múrcia. És membre fundador de el “Ensemble Espai Sonor”, amb el qual ha actuat a Espanya, França, Brasil, Xile o Finlàndia. És professor de violí del CPM “Tomás de Torrejón i Velasco” d’Albacete i ha cursat la formació completa del Suzuki Teacher Training Course a Londres.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -