728×90 caixa onti estiu

L’Ajuntament i els nous propietaris estudien les possibilitats socials de El Teler

La nova empresa propietària té capital xinès i europeu i pretén renovar la imatge del centre comercial, reformar-lo i dotar-lo de noves franquícies.

L’alcalde destaca que la recuperació de El Teler és clau per a l’impuls comercial de la ciutat pel seu caràcter de centre urbà.

L’Ajuntament d’Ontinyent i els nous propietaris del Centre Comercial El Teler estudiaran vies de col·laboració per dotar estes instal·lacions d’un major caràcter social. Així quedava palès el passat divendres a la reunió mantinguda per l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i una representació de la mercantil Comercio Fácil S.L., empresa de capital xinès i europeu que ha comprat el 100% de les accions a l’anterior propietari, el fons inversor JP Morgan.

L’alcalde i el màxim representant dels nous propietaris, l’empresari Chen Wu Keping, coincidien en destacar la importància per a la ciutat del centre comercial, del que Jorge Rodríguez posava de relleu que “és un espai clau per a l’impuls comercial d’Ontinyent pel seu caràcter de centre comercial urbà”.

Per fer del centre un espai més social, es potenciaria la seua obertura a les activitats de les associacions i entitats locals. Altres potencials acords en els que propietaris i Ajuntament s’han emplaçat a continuar avançant podrien incloure aspectes com la gestió de les prop de 600 places d’estacionament amb que compta el centre comercial. Des del Govern d’Ontinyent es considera altament positiu “convertir el centre en un pol de convivència social, al temps que difusor de la política comercial d’Ontinyent”, apunten.

Entre les accions que els nous propietaris tenen previst emprendre i que exposaven a l’alcalde, es troba la reforma i modernització de les instal·lacions, el redisseny de la imatge corporativa i de marca, la intensificació de les campanyes i la dotació de noves franquícies de moda i restauració.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi