728×90 caixa onti estiu

El Consell de la Joventut renova el conveni amb l’ajuntament d’Ontinyent

El passat divendres, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent I l’Ajuntament d’Ontinyent, signàrem un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar conjuntament en tot allò que afecte al joves de la ciutat.

Amb aquest document, de 2 anys prorrogables, es manté el pressupost de 20.000 € amb el qual el CLJO ens compromet a: continuar donant un servei d’informació juvenil de qualitat; a realitzar activitats o campanyes de dinamització juvenil, associacionisme i formació; a co-gestionar el nou espai jove, a més de col·laborar amb els grups de treball operatius per als que l’Ajuntament ens convoque i donar la opinió, junt a la presentació de propostes per millores en la qualitat de vida dels joves ontinyentins.

La firma d’un conveni, aconseguir un espai jove adequat i l’elaboració d’un Pla Jove Municipal, han sigut les tres línies reivindicatives que el CLJO ha reclamat aquests últims anys. “Per això, hui estem contents de poder comptar amb un compromís ferm de col·laboració amb l’Ajuntament i un nou espai que, quan es condicione, podrà convertir-se en un punt de trobada, de construcció, de debat i de propostes per a tots i totes les joves ontinyentines” afirmen des del casal.

A més han volgut assenyalar que “Ara més que mai, si es vol realitzar polítiques municipals juvenils coherents, que tinguen en compte les necessitats reals de tota la població jove (emancipació, ocupació, formació, habitatge, oci I cultura…), cal que s’elabore un Pla de Joventut Municipal, que vaja més enllà d’una legislatura, que compte amb la participació i acords entre el CLJO, associacions, collectius, joves no associats i l’Administració”.

“Ontinyent té l’oportunitat de ser una ciutat capdavantera en l’elaboració d’un projecte jove basat en el diàleg entre totes les parts implicades. Això si, per fer-ho possible, caldrà dotar-lo de recursos i pressupost. Així, sí que podrem dir que Ontinyent es preocupa pel futur i present de la seua població”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Teatre per a previndre l’assetjament escolar i reforçar la convivència a les aules

‘La bambolla de Júlia’ és un muntatge en valencià per a xiquets majors de 6 …