19/05/2024 - 21:49
Més

  La Banda Simfònica d’Ontinyent recapta 1.368€ per a la investigació del Síndrome Ídic15

  Altres notícies

  El passat divendres va tenir lloc el tradicional concert de Nadal ‘Reis Solidaris’ de la Banda Simfònica d’Ontinyent. Un concert de caràcter solidari que aquest any ha recaptat 1.368€ per a la investigació del Síndrome Ídic15.

  Una malaltia rara que pateix la xiqueta ontinyentina Mara però que també afecta a moltes famílies més en tota Espanya. D’aquesta manera, la recaptació del concert anirà destinada a la investigació a través de la Asociación Nacional del Síndrome Ídic 15. Una associació que està capitanejada, entre altres, per el propi pare de Mara, i metge, Miguel Ángel Orquín.

  El concert, que va omplir el Teatre Echegaray de familiars i amics dels joves músics, va estar protagonitzat per la Banda Simfònica d’Ontinyent però també va comptar amb la participació dels alumnes d’iniciació musical de l’escola AD LIBITUM, la seua banda jove i el cor de veus blanques.

  A més, per a sorpresa del públic més menut, l’emissari reial va acudir a la cita per fer arribar les cartes als reis mags.

  Una gran història de superació
  Per a la família de Mara, la malaltia lluny de suposar un obstacle, ha estat tota una oportunitat de superació. Prova d’això és que el pare de la jove, Miguel Ángel Orquín, després d’anys treballant al sector tèxtil, es va embarcar en l’aventura d’estudiar medicina per tal de poder entendre millor la malaltia de la seua filla i així poder millorar la seua qualitat de vida. A dia de hui Orquín treballa a l’Hospital de Castelló i abandera la lluita per la investigació del Síndrome Ídic15.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -