19/05/2024 - 22:42
Més

  L’Ajuntament d’Ontinyent millora la seguretat del Camí de la Ponseta

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a la realització d’ obres de millora de la seguretat del Camí de la Ponseta, una vía de titularitat municipal en l’extrarradi, que entre altres coses comunica el casc urbà amb la urbanització El Pilar.

  En concret, s’ha actuat en un tram de 850m2 que es trovaba molt deteriorat pel pas del temps, i on s’ha procedit a realitzar tasques de pavimentació valorades en prop de 7000 euros, que han estat executades per una empresa local. La intervenció, que havia estat demanada pels veïns de la zona, era visitada pel coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, i el regidor de camins rurals, Manuel Cuesta, qui coincidien en assenyalar que amb estes obres “el pas dels vehicles per aquest tram va a ser notablement més còmode i sobretot més segur, que és sempre allò més important”.

   Esta actuació s’afegeix a les que regularment ve realitzant la regidoria de camins, i que als últims mesos han contemplat millores al Camí del Tabalet, El Camí de l’Alqueria de Sabata o el Camí Vell de Biar, al marge de les desenes d’intervencions que s’han realitzat amb motiu de les intenses pluges de la setmana passada.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -