Un espectacle fet a mida per a Ontinyent perquè xiquets i xiquetes donen la benvinguda a 2017

0

Demà divendres a les 18:30, la plaça de la Concepció viurà un espectacle únic. Tan exclusiu com que s’ha pensat a mida per a Ontinyent; més concretament, per al Cap d’any infantil. La companyia Teatro del Contrahecho estrenarà demà Atrapats al 2016 en el marc del V Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent. Un espectacle participatiu per a xiquetes i xiquets on no faltaran les campanades, gominoles o jocs nadalencs.

Els menuts disfrutaran amb les aventures dels Rufians, el trio que conformen tres éssers encarregats de baixar una vegada a l’any des de la muntanya: Pilot, Argantol i Lucer. Ells són els encarregats de donar pas al nou any, conscients que són molts els xiquets i xiquetes que esperen impacientsl’arribada de les campanades. Quan apareixen amb els sacs plens de campanades, s’adonen que han desaparegut les tres últimes i si no s’afanyen a trobar-les ens quedarem atrapats al 2016 per a sempre.

De segur que l’espectacle farà vibrar els més menuts com ho va fer ahir dimecres La Troupe Malabo que va traslladar la preestrena d’Oníricus al pati cobert de l’escola Rafael Juan Vidal per les previsions de pluja. L’espectacele es rodava per segona vegada fora de sala ja que no s’estrenarà fins a l’1 d’abril i és una de es oportunitats que ofereix als espectadors el V Festival de Circ i Teatre al Carrer que s’emmarca en la campanya Ontinyent Il·lusiona.

Hui dijous a les 18:30 i a la plaça de Sant Domingo arriba The Audition, un peculiar càsting per protagonitzar el Llac dels cignes de Xa! Teatre mereixedor del premi de l’AD Festival de Molina del Segura. Una hora abans, el taller de teatre del Trévol escenificarà a l’Echegaray “Si no plou que em cau”, l’únic espectacle per al qual cal comprar entrada: tres euros en benefici del projecte.