29/05/2023 - 1:55
Més
  IniciEconomiaL’Ajuntament de l’Olleria subvenciona amb 10.800€ empreses per a la creació, modernització,...

  L’Ajuntament de l’Olleria subvenciona amb 10.800€ empreses per a la creació, modernització, i contractació de personal

  Dins del programa R-Activa l’Olleria, finalitzat recentment, l’Ajuntament ha subvencionat 17 empreses i emprenedors amb un total de 10.800€. L’objectiu de les ajudes era potenciar l’empreniment, la modernització o millora del negoci, així com la contractació de nous treballadors.

  De les 24 sol·licituds presentades, finalment han sigut 17 les que complien els requisits exigits i per tant han estat aprovades. D’elles 6 corresponen al programa Emprén, al que s’han destinat 4.000€, i que com diu el seu nom, busca ajudar els emprenedors. Del Innova s’han aprovat 9 projectes dels 13 presentats amb un montant de 4.900€ per a la millora o modernització de negocis o empreses ja existents. I finalment s’han aprovat 2 del Emplea per a la contractació de veïns de l’Olleria amb una subvenció de 1.900€.

  “ En un principi, teníem una partida per al Pla R-Activa de 8.000€, però finalment davant la gran quantitat de sol·licituds rebudes hem decidit augmentar-la fins els 10.800€ que s’han donat finalment. Cada empresa o emprenedor ha rebut directament de l’Ajuntament de l’Olleria una ajuda d’entre 500 i 1.000€, una quantitat que sabem que sovint no és suficient, però que sens dubte els ajuda a impulsar el seu negoci”, explica Vicent Albiñana, Regidor de Promoció Econòmica.
  Davant la gran acceptació d’esta primera edició del R-Activa, la regidoria de Promoció econòmica treballa ja en la preparació d’una segona edició per a 2017.

  Font: Ajuntament de l’Olleria

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit