La Comparsa Cides d’Ontinyent tanca els actes del seu 40 aniversari

0

Aquest dissabte la Comparsa Cides d’Ontinyent va posar punt i final a les celebracions del seu 40 aniversari, amb una vetllada celebrada a Buddha Food & Drinks.

cidesLa festa va començar a les 20 hores, amb l’estrena del documental realitzat per membres de l’esquadra Tac-Attack i que comptava amb diverses vivències de gent de la comparsa de les diferents esquadres, així com el testimoni dels seus veterans i fundadors. Posteriorment es va obsequiar a tots els fundadors amb un detall i se’ls va reconéixer la seua tasca i l’estima per la comparsa.

Per finalitzar el protocol i abans de començar amb el sopar i la festa que el seguia, es va presentar també el pasdoble dianer “Ereta”, regal del jove compositor ontinyentí Jose Conejero Olcina al Cide Jordi Vallés, i obsequi d’aquest últim a la comparsa pels seus 40 anys de festa. Aquest pasdoble agafa el nom de la coneguda com plaça de l’Ereta, on els Cides tenen la seua seu des del 1978.

La nit va continuar amb el sopar de germanor i la música festera amb antics components, fundadors i amics de la comparsa, així com la promoció de càrrecs del 2017, amb la primer tro Cide Nieves Calabuig al capdavant.

Així, segons es valorava des dels mateixos Cides d’Ontinyent “no han pogut tindre millor final a la celebració dels seus 40 anys que aquesta, rodejats de la gent que estima la comparsa, d’aquells que l’han feta possible i sobretot de germanor, festa i música. Avant Cides, i per molts anys més!”

Font: Comparsa Cides d’Ontinyent

Publicitat