Mónica Oltra planta a Ontinyent el roure atorgat per Compromís en 2015

A continuació s’ofereix la nota de premsa emesa per Compromís per Ontinyent sobre l’acte de plantació, per part de la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, d’un roure al passeig de Benarrai, en commemoració del Premi especial que va rebre en l’edició dels Premis Roure del 2015:

En l’edició de 2015 dels premis Roure, Compromís per Ontinyent va premiar la Plataforma del Fem per la seua tasca informativa i de reivindicació amb Ontinyent i la comarca. Amb Amb motiu del 20é aniversari d’aquests premis, el col·lectiu vam decidir per unanimitat atorgar un premi especial a Mónica Oltra, qui va prometre que vindria en persona a plantar-lo a Ontinyent, i així, hi tindria un motiu més d’unió. Hui s’ha fet realitat la promesa.

monica-i-silvia-planta-roure-2015-a-benarraiAcompanyada per Dora, Pilar i Maria, de la Plataforma del Fem, i companyes de Més que dones, premiades en l’edició d’enguany, Mónica Oltra ha plantat el roure amb les seues pròpies mans, i tot seguit ha declarat que el roure “és una imatge preciosa d’un arbre que li costa créixer però que arrela bé a la terra. Un arbre molt resistent” i ha desitjat que “davall d’este roure que hem plantat hui s’estime molta gent i done felicitat als veïns d’Ontinyent”. Les companyes de la Plataforma del fem han plantat el seu roure molt pròxim al de Mónica Oltra, a la zona de l’estany del passeig de Benarrai.

Segons Sílvia Ureña, portaveu de Compromís: “Compromís, com el roure arrelat a la terra, creix recte i ferm, i amb el treball compartit i la feina ben feta, es farà ben fort i ben alt.” Visitant el passeig, Ureña ha explicat a Oltra la importància que per a Compromís té el passeig de Benarrai perquè és “una de les zones verdes projectada durant la legislatura passada des de la regidoria de Medi Ambient, a càrrec de Compromís, i s’està convertint en un pulmó verd de la ciutat d’esplai i d’oci. Una zona molt apreciada pels veïns i veïnes”.

Font: Compromís per Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …