16/06/2024 - 17:36
Més

  L’Olleria es prepara per viure la Fira aquest cap de setmana

  Altres notícies

  Este cap de setmana arriba la Fira a l’Olleria, i ho fa carregada d’activitats per a tots els públics. La inauguració serà el divendres a partir de les 20:30, la comitiva oficial eixirà de la Plaça de la Mare de Déu del Loreto i anirà acompanyada de la SEM Santa Cecília de l’Olleria. Durant el recorregut fins la Fira actuaran el Grup de Danses el Revol, el Ball dels Locos i la Colla La Morralla.

  La jornada de dissabte començarà a les 9:00 del matí amb la XVII Volta cicloturística, que eixirà des del Parc Beat Pare Ferreres, i que organitza el Club ciclista Cap Amunt (a partir de les 8:15 aniran concentrant-se els ciclistes). A les 12:30 h es farà al Teatre Goya el lliurament dels premis del Concurs fotogràfic organitzat pel Col·lectiu de Mares lactants Pit i Sentit.

  Ja de vesprada, a les 18:00 i en la Casa Santonja es presentarà el disc ‘Textures’ de José Chafer, i a les 19:30 en el carrer d’Ausiàs March actuació del grup Germans Brothers. Per a la nit, hi ha programada una Revetla popular amb l’actuació de l’Orquestra Mito a les 00:30 al Parc Beat Pare Ferreres.

  Diumenge començarà amb la XXI Volta de Motos Clàssiques, organitzada per l’Associació Dos rodes clàssiques. La eixida està prevista per a les 10:00, tot i que les motos aniran concentrant-se a partir de les 09:00, des del Parc Beat Pare Ferreres. A les 11:00 es farà una cercavila eqüestre, i en finalitzar, al voltant de les 12:00 un espectacle de cavalls en el solar que hi ha en l’encreuament entre el carrer San Juan XXII i el camí de Caputxins. Les dues coses a càrrec de l’Associació d’amics del cavall de l’Olleria. Simultàniament, a les 11:30 i en la Plaça del Convent de Loreto per als més menuts actuarà Llorenç el Conta contes.

  Al voltant del migdia, en acabar l’exhibició eqüestre, l’Associació d’amics de la Cordà de Glòria farà una Globotà en el carrer Ausiàs March. I ja per a la vesprada, està programada la Sarsuela Luisa Fernanda, serà a partir de les 19:00 en el Teatre Goya.

  A més de totes estes activitats, grans i menuts podran disfrutar des de divendres i fins dilluns de quantitat d’atraccions i parades de productes que hi haurà instal·lades per tot el recinte de la Fira. El dilluns, com es tradició, totes les atraccions seran més barates: costaran 1’5€.

  Font: Ajuntament de l’Olleria

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -