EUPV i la Unió de Llauradors de la Vall d’Albaida reclamen solucions front a la plaga de conills

El passat 27 de Febrer amb l’ assistència d’un grup de llauradors convocats per la Unió de Llauradors de la Vall d’Albaida es va tractar al Plenari de la Mancomunitat una moció presentada per EU de la Vall d’Albaida reclamant solucions davant les plagues invasores de conills a la nostra comarca.

Aquest grup de llauradors a més de recolzar la moció presentada per EU protagonitzaren una visual reivindicació per fer front i cridar l’atenció sobre la problemàtica de les plagues de conills que des de fa un temps estan fent malbé les collites. A la protesta feta al davant del Centre Jove de Benigànim, lloc on a més es celebrà el plenari  es mostraren pancartes i conills per manifestar la manca de mesures al respecte i el poc suport que reben els llauradors i les seues collites.

Durant el plenari de la Mancomunitat es tractaren els 18 punts que conformaven l’ordre del dia, ressaltant que el punt del Pressupost es va deixar sobre la mesa per tal de consensuar aquest amb la resta de partits polítics representats a l’ ens comarcal.

Entre d’altres assumptes es va acordar la representació a entitats com la Fundació Universitària; la Xarxa de Municipis cap a la Sostenibilitat; el Fons Valencià per la Solidaritat; l’ IEVA i el Consorci de Comarques centrals.

En aquest darrer punt EU va criticar que aquest projecte cabdal per a les Comarques Centrals està aturat des de fa 8 anys per la manca d’interès mostrat pel seu president, Alfonso Rus qui ha fet cas omís a les diverses peticions de la resta de grups polítics per tal de reprendre aquest important projecte.

EU va criticar molt durament  la manca d’iniciativa política del President de la Mancomunitat davant la Generalitat per tal que el Pla de residus de la Vall d’Albaida prevalga per damunt del Pla del Consorci de Residus de la Generalitat, si no ho impedim abans i se’ns aplica el Pla del Consorci de Residus de la Generalitat a partir del 1 de Juliol s’encariran els costos de recollida i de tractament de Residus d’una manera substancial, fet que ja fa temps estem criticant en EU.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …