13/06/2024 - 0:14
Més

  Les Festes del 2017 ja tenen pregoner del Mercat Medieval i dissenyadors del cartell i vídeo

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la Societat de Festers, ha procedit a encarregar el cartell de les festes de Moros i Cristians de 2017 al dissenyador local Álvaro Sanchis. La proposta, que es va comunicar en la Junta de la Societat del passat divendres, es completava amb els noms del qui serà el pregoner del Mercat Medieval que tindrà lloc durant el Mig Any, el fester Juanan Alcaraz; i del responsable de elaborar el vídeo promocional de festes, el dissenyador gràfic i creatiu audiovisual David Soriano.

  Tant l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, com el president de Festers, José Rafael Sanchis, han destacat els mèrits i l’experiència de tots tres designats, “que de segur van a dur a terme un treball de qualitat i que estarà en consonància amb la imatge que han de donar les nostres festes”.

  El dissenyador del cartell, Álvaro Sanchis (Ontinyent, 1985) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i Diplomat en Disseny d’Interiors per l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, inicia la seua activitat professional a l’any 2006. Després de passar per diversos estudis de disseny, inicia a l’any 2010 la seva activitat com a professional freelance realitzant projectes de disseny d’interiors, gràfic i web.

  Amb el temps, s’ha especialitzat a l’àmbit de la cartelleria cultural, destacant la seua tasca vinculada a la Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida. Ha realitzat nombrosos cartells per a entitats teatrals com Escalante Centre Teatral, així com per a companyies amb projecció internacional com Anem Anant Teatre, i diverses institucions i entitats. Combina aquesta activitat amb la seua tasca docent i investigadora a la UPV, on col•labora a diversos projectes com el Màster en Disseny i il•lustració o el grup d’investigació Unit Experimental, on actualment finalitza la seva tesi doctoral.

  El pregoner del Mercat Medieval, Juanan Alcaraz González, és tècnic en Administració de Sistemes informàtics, exercint en l’actualitat com a cap del departament de sistemes en l’empresa ontinyentina Inase Informàtica. De menut, va començar la seua trajectòria festera a la comparsa de Cruzados, per a posteriorment passar en 1980 a formar en el bàndol moro a la comparsa de Benimerins, on ha desenvolupat diversos càrrecs, però a l’any 2013 decideix compaginar les festes a més amb la comparsa Cides, on té grans amics.

  Sempre ha estat molt vinculat a la organització de la festa i a la societat de festers, col•laborador habitual del llibre programa de festes, que fins i tot va presentar en l’any 2013. Ha estat membre del grup de secretaria en el primer Congrés Internacional d’Ambaixades i Ambaixadors que es va celebrar a Ontinyent en l’any 2010, Arxiver del Museu Fester des del 2011 al 2014, primer tro 2013 per la comparsa dels Benimerins, i membre de la Junta de Festes com a representant dels Benimerins des del 2010 fins setembre de 2016.

  Pel que fa a David Soriano Martínez (Ontinyent, 1986), responsable del vídeo promocional dels Moros i Cristians de 2017, aquest enginyer tècnic en telecomunicacions, imatge i so i llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UPV exerceix com a creatiu de continguts corporatius i videógraf d’esdeveniments socials en l’estudi audiovisual Quatreulls.com.

  Els seus vídeos i campanyes de publicitat es caracteritzen per ser directes, senzills, efectius, humans i originals. És autor de vídeos festers, documentals o promocionals per a la filà Bandolers (l’Olleria), Sarraïns (Alaquàs), Benimerins (Ontinyent), Almogàvers (Ontinyent), Fontanos (Ontinyent) i Contrabandistes (Ontinyent); autor de videoclips per a grups ontinyentins (Adeshora i Helsinki) així com de diverses campanyes institucionals per a ajuntaments com els d’Ontinyent, Agullent, Pedreguer, l’Eliana, Níjar, i entitats com la Diputació de València, el CLJO, Fundació f2e o Comerç In, a més de realitzar vídeos corporatius i d’esdeveniments socials.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -