Inauguren el nou Centre de Majors d’Ontinyent

El Conseller Jorge Cabré coincideix amb Jorge Rodríguez en posar el centre com exemple de col·laboració entre les administracions

El Conseller de Justícia i Benestar Social de la Generalitat Valenciana, Jorge Cabré, i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, han procedit hui dimarts a la inauguració del nou Centre de Majors del barri de Sant Rafel, un centre que “que era un deute que la ciutat d’Ontinyent tenia en tota una generació que no ho tingué gens fàcil, però que va treballar de valent per aconseguir allò que ara alguns posen en entredit”, tal com destacava l’alcalde a la seua intervenció. En aquest sentit, Jorge Rodríguez recordava l’aposta ferma i decidida del govern que encapçala “per unes polítiques socials que hem volgut mantindre i, inclús, impulsar en aquestos moments tant difícils”, motiu pel qual el Govern d’Ontinyent destinarà en 2012 un milió d’euros a despesa social.

Rodríguez i Cabré procedien a descobrir una placa commemorativa de l’acte després de saludar als presents, entre els quals estaven el Secretari Autonòmic de Dependència, Joaquín Martínez; la Directora General d’Acció Social i Majors, Pilar Albert; alcaldes de diverses localitats així com membres de tots els grups de la Corporació Municipal, representants d’associacions i del Consell d’Usuaris del centre. Després de recórrer les instal·lacions, l’alcalde i el Conseller procedien a realitzar uns parlaments als quals coincidien en assenyalar que aquest Centre de Majors “és la mostra de com amb la col·laboració de totes les administracions poden eixir avant projectes beneficiosos per a la ciutadania”. L’Ajuntament d’Ontinyent va cedir el solar  a la Generalitat i l’administració autonòmica, mitjançant el Pla Confiança, ha invertit un milió tres-cents mil euros en la construcció d’un equipament que té previst donar servei a vora 6.000 persones majors de 65 anys.

El Conseller Jorge Cabré, que tenia paraules d’elogi tant per a les gestions inicials fetes per l’anterior corporació com per al “toc definitiu” que li ha donat el nou alcalde i el nou govern municipal, es va referir també a altres projectes de la seua Conselleria a Ontinyent. En aquest sentit feia referència expressa a la Residència de Discapacitats, que l’alcalde havia apuntat al seu discurs que és una de les tasques que tenim que abordar de manera imminent”. Jorge Cabré assenyalava que, si bé no es pot fixar una data per la seua inauguració, aquest “és un centre fonamental”, l’execució del qual posava per damunt de la del Palau de Justicia, que també és competència de la seua Conselleria, i del que va dir que “és  una obra que pot esperar un poc, mentre l’atenció als majors no admet espera”.

L’alcalde d’Ontinyent, que tenia especials paraules per al treball del regidor de Política Social i Participació Ciutadana, Manolo Ruiz “que ha estat pendent en tot moment de la ficada a punt del centre”, i per a la Directora General d’Acció Social i Majors, Pilar Albert “per la seua implicació”, explicava que la voluntat del Govern d’Ontinyent és que aquest edifici “estiga viu i optimitzat al màxim”, i per això dona cabuda a associacions locals per a les quals el consistori havia fins ara de pagar un lloguer, contribuint així també a dinamitzar la infrastructura. Jorge Rodríguez instava als presents a utilitzar al màxim aquest Centre de Majors, a involucrar-se en totes les seues activitats per donar vida a un edifici que, sense la implicació dels nostres majors, no té cap sentit”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís recorda que l’accés de l’Estació al Cementeri està pendent i pregunta per Ontinyent Participa 2020

Aquest dimecres s’ha celebrat una roda de premsa del grup municipal Compromís per Ontinyent per …